Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze taze

İtalyan markası O Bag'in Türkiye'deki ikinci yılı kutlandı. Marka, Azeri işkadını Nabat Garakhanova tarafından 2015 yılında Türkiye'ye getirilerek modaseverlerin beğenisine sunulmuştu. Saplarının, aksesuvarlarının değiştiği, kişilere kendi çantalarını, saatlerini ve gözlüklerini tasarlama imkanı veren markanın Kanyon'daki ikinci yıl kutlamasına, cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Hooop Design markasının tasarımcısı Gizem Yücelen, Tom Tom Alışveriş Şenliği'nde Özgün Tasarımcı Ödülü'nü aldı. Yücelen böylece Lafayette Galeries ve Edwards'a girmeye de hak kazandı.

Ünlüler ve modanın önde gelen isimleriyle iş birliği yapmaya devam eden Koton, bu kez Zeynep Tosun ile 23 parçalık yeni bir koleksiyona imza attı. Daha çok kadife, krep, dantel ve payetli kumaşların kullanıldığı Zeynep Tosun for Koton koleksiyonuna bir göz atın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA