Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

2018’e payetlerle, simlerle ışıl ışıl parlayarak giriyoruz

Baştan ayağa pırıltılı giyinmenin bol sükse yaptığı hiç bu kadar olmamıştı!
Payetler, simler, pullar...
Lüksün en ihtişamlı halini üzerinizde taşırken, bir star gibi görünmenin en kolay yolu da bu olsa gerek. Gündüz, gece demeden 2017'yi bol payetli simli kapatıyoruz. Aslına bakarsanız, kapatmak yanlış kelime;
2018'e en pırıltılı halimizle giriyoruz demek daha yerinde olur. Uzun bir süre daha 'Ben buradayım!' diyen parlak tasarımları üzerimizde taşımaya devam edeceğiz. Gündüz saatlerinde dahi giymekten çekinmeyeceğiniz payetli etekler, taşlı, işli ayakkabılar, ışıl ışıl büyük küpeler ve aksesuvarlarla 2018'in parlak bir yıl olmasını, tüm iyi enerjileri üzerinizde taşımanızı diliyorum.
Son dönemde, yerli ve yabancı sıkı trend takipçisi ünlülerin davet stillerini incelediğimizde; pırıltılı elbiseleri ve aksesuvarlarıyla geceye ihtişam kattıklarını gözlemliyoruz.
Sezon trendi pırıltılı tasarımlar, lüks ve ulaşılabilir birçok markanın koleksiyonunda yer alıyor. Gardırobunuzun az kullanılanlar bölümünde sakladığınız, modası yıllar önce geçmiş ve de tekrar gündeme gelmiş bu parçaların adına konuşuyorum:
Lütfen ön tarafa çıkalım! Görünümünüzde, tümde sim ve payet olayına yer verebileceğiniz gibi; aşırı olan herhangi bir şeyden hoşlanmıyorsanız, tek bir parçada ışıltı konusunu işleyip diğer tarafta triko, yün, saten gibi materyallere de yer verebilirsiniz.
Ancak trendin hakkı tümde kullanmaktan yana; bilmelisiniz. Yılbaşı gecesinde de, parlak bir yılı karşılamak için pırıl pırıl bir siz olmanın tam da zamanı değil mi? Gecenin en iyi tamamlayıcılarına gelecek olursak; tabii ki yapay bir kürk ve ışıl ışıl büyük boy küpeler. Bir stil tüyosu daha vereyim mi?
Tek kulağınıza taktığınız büyük boy küpeniz ve diğer kulağınızda kullanacağınız küçük taşlı küpenizle trendy görünümü yakalamış olacaksınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA