Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

2018 model maskülen kadınlar

Takvimi yoğun, zamanla yarışan, oradan oraya koşturan kadınların şıklık anlayışından bahsetmek istiyorum bu hafta.
Saç, makyaj ve kuaföre ayıracak zamanları çok kısıtlı olduğu için olabildiğince pratik olmaları gerekiyor bu kadınların. Aslına bakarsanız, yere sağlam adımlarla basan, hayatı ciddiye alan bu kadınların tarzı maskülen oluveriyor.
Hem rahatlıklarından taviz vermiyorlar, hem şık, hem de cool görüntüleriyle tüm dikkatleri çekiyorlar.
Siz de 2018 model şehirli kadınlardan biriyseniz, bu stilin takipçisi olabilirsiniz. Rahatlığın ön planda olduğu maskülen stilde; bedeninizi sıkan, ayaklarınızı rahatsız eden parçaları bir tarafa atıyor, görünümünüzde blazer ya da olabildiğince bol, oversize kesimli ceket ve pantolonlara yer veriyorsunuz. Hem cool oluyor, hem de rahatlığı maksimum seviyede yaşıyorsunuz.
Düz ayakkabılar, bu tarzın hakkını her ne kadar veriyor olsa da, topuğu kalın ve çok yüksek olmayan ayakkabılarla da rahat olabilir, adımlarınıza feminen bir dokunuş getirebilirsiniz.
Bir büstiyerle maskülen seksi olabilir ve Fransız beresiyle ise görünümünüze romantizm katabilirsiniz.
Siyah-beyaz çizgiler, maskülen tarza çok yakışıyor. Griler, siyahlar, kahve ve bordo tonları, yine stilin ana renklerinden.
Konuya renk getirmek isterseniz, yalnızca tek bir detayda kullanacağınız canlı bir renkten yardım alabilirsiniz.
Bu stile biraz romantizm katmak isteyenler, yakasına kurdela bağlayabilir, işi ciddiye bindirmek isteyenler ise kravatları tercih edebilir.
Yerleri süpürecek cinsten aşırı bol pantolonlarla trendy görünüm elde edebilirsiniz. Tarzınıza ihtişam katmak isterseniz, yapay kürklerden yardım alabilirsiniz. İlle de kürk bir palto giymenize gerek yok; kürk detaylı bir eldiven, yaka kürkü ya da kürklü ayakkabı da olabilir. Jilet gibi saçlar ve kırmızı rujunuzla da maskülen halinizi vamplaştırabilirsiniz.

Yasemin Özilhan; kareli, bol kesimli ceketini skinny jean ve tişört ile tamamlayarak çabasız şıklığı yakalamış.

Ayşe Kucuroğlu'nun bol paçalı pantolonunu, maskülen formlu bir yelek ve militer desenli ceketiyle tamamlamasına ne diyorsunuz? Bence Kucuroğlu, her zamanki gibi bu stile de kendi yorumunu katmış ve yine başarılı olmuş.

Ayşe Tolga'yı maskülen tarzda görmeye çok alışkın değiliz ama yeni sezon trendi olan yeleğiyle ve romantik formlu gömleğiyle bu stilin hakkını vermiş. Belki çantası daha minik olabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA