Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Bu kış herkes karlar kraliçesi olacak

Siz kış diye siyahlar ve grilerin çekim alanına girmiş olabilirsiniz ancak bazı ünlüler, beyaz parçaları giymeye devam ediyor. Kış günü neden mi giyiyorlar? Çünkü çok moda! Özellikle en kalın kışlık parçaların beyaz renkte olanlarını giymek 2018'de çok trendy. Yapay kürkler, paltolar, aksesuvarlar bembeyaz. Tümde beyaz kullanımı trend raporu maddelerine dahilken, tek parçada beyazı patlatmak yine doğru bir hareket sayılıyor.
Ayrıca, bembeyaz giyinip tek parçada zıt bir ton da kullanmak mümkün.
Kar duasına çıktığımız son günlerde, gerek bu özlemimizi gidermek, gerekse karın rahatlatıcı etkisini içimize çekmek adına ben de sizi, bembeyaz giyinmeye davet ediyorum. Günlük hayatta, hatta gece davetlerinde beyazın etkisi altında her zamankinden çok daha havalı duracağınızı unutmayın. Sanki bir kar kraliçesi gibi görünürken, cool havanızı pekiştireceksiniz.

MAKYAJDA SOĞUK VE SOFT TONLAR
Üst grup ve elbiselerde yünlerden destek alabilirsiniz. Eğer, görünümünüzde her parçada beyaz kullanacaksanız, kumaş detayında farklı seçimler yapmak daha doğru olacaktır. İpek beyaz bir gömleği yine romantik dokudaki yünlerle tamamlayabilir ya da ters köşe yaparak ruganların seksi cazibesinden faydalanabilirsiniz. Şehirde dağ havasını estireceğiniz şişme montlar, beyaz tüylü kulaklıklarla kar kraliçesine döneceksiniz. Makyajda kırmızı ve benzeri canlı tonları kullanmak yerine, yine soğuk ve soft tonları tercih edin.
Özetle; lüks ve ulaşılabilir fiyatlı, hemen hemen her markada bulabileceğiniz beyaz parçalardan muhakkak birkaç tane satın alın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA