Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

GIGI HADID
Gigi Hadid'in son dönemde sıkça beyaz giydiğine şahit oluyoruz. New York'ta görüntülenen Hadid; beyaz havalı bir paltoyu basic parçalarla kullanarak cool belirlemiş. Beyaz bir tişört, siyah düz bir pantolon ve büyük siyah gözlüklerle, beyaz tüylü paltosunu çarpıcı hale getirmiş. Bir diğer kombinindeki tüylerin ihtişamını, triko parçaların naif duruşunu, botlarının seksiliğini, öylesine topladığı saçlarıyla tamamlamış.

EMILY RATAJKOWSKI
Emily Ratajkowski, kendisini trend raporundaki ekose akımına kaptırmış bile. Sokak stilini tamamladığı Prada imzalı ekoseli trençkotunun etek kısmındaki beyaz tüylere dikkat!

ANGELINA JOLIE
Gece davetlerinde örnek alabileceğiniz bir kar kraliçesi mi arıyorsunuz? İşte o isim tam burada! Angelina Jolie; Ralph&Russo imzalı elbisesiyle bir kış masalından ışınlanmış gibi görünmüyor mu? Bu görünüm, soğuk kış aylarında bir gece daveti için biçilmiş kaftan!

SERENAY SARIKAYA
Her giydiği ve her yaptığıyla olay olan Serenay Sarıkaya'ya gelecek olursak... Gigi Hadid ile hemen hemen aynı havada olduğunu söyleyebiliriz. Kullandığı kırmızı ruj ve sıkı sıkı topuz yaptığı saçlarıyla Gigi'den biraz ayrılıyor; Serenay cool değil, seksi olmayı tercih ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA