Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Kayak tulumları ve aynalı gözlüklerle dağın en havalısı siz olun

Son günlerde gerek yurt dışı, gerekse yurt içi tatil destinasyonları kapılarını kayakçılara açtı. Sömestir tatili de işin içine girince havadaki kar kokusu daha eğlenceli olmaya başladı. Geçtiğimiz iki sezon kayak stili; beyaz, siyah, gri gibi renklerin yerine canlı renklerden yana olsa da, bu sezon klasik dağ stili yine moda oldu. İşte 2018 kayak modasıyla ilgili tüyolar:
Metalik griler, goldlar, siyahlar, beyazlar, koyu tonlar; bu sezon en çok tercih edilenler arasında. Belki koyu ve soft tonlardaki seçimlerinizi, canlı bir renkle tamamlayabilir, dikkatleri tek bir yerde toplayabilirsiniz.
Uzun zamandır tercih edilen iki parçalık kayak kıyafetleri, yerini kayak tulumlarına bıraktı. Evet, yanlış duymadınız;kayak tulumları tekrar moda oluyor. Hareket alanınızı kısıtlayan uzun montlardan tamamen uzak durun; hem modası geçti, hem de bu değişiklikle hareketlerinize özgürlük geldi.
Ayrıca havanın ısındığı zamanlarda giyebilmeniz için bir de yelek satın almanızı öneririm.
Yapay kürk detaylı ceketlerde olduğu gibi yeleklerle de, dağ stilinizi gösterişli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Lüks markalarda ve ulaşılabilir fiyatlı birçok markada bulabileceğiniz yeleklere mutlaka göz atın.
Kayak stilinde renkli ve aynalı gözlükler, bu sezonun yine vazgeçilmezleri arasında ilk sırada. İster büyük formlu, ister küçük çerçeveli olsun; renkli ve aynalı gözlüklerden mutlaka birini satın alın.
Kayak merkezlerine gittiğinizde renkli ve aynalı gözlüklerin hakimiyetine siz de şahit olacaksınız.
Şapka konusunda ise geçtiğimiz sezonlarda revaçta olan tüylü ve ponponlu modeller yine çok moda. Ayrıca iki kulaklı şapkalar da stilinize eğlence katıyor.
Astronot havasını veren Moon Boot modelleri; dağın olmazsa olmazlarından. Gri, siyah, beyaz ve hatta neon tonlardan birini tercih edebilirsiniz. Şehir merkezinde bile giyilen bu botlar, tabii ki dağın ilk tercihi. Dağ, tepe, cadde demeden giyilen bu botların istilası bakalım daha ne kadar sürecek..
Dağda uzunları, şehirde ise bilekte olanları tercih etmek daha isabetli olabilir.
Eldiven seçiminde özgürsünüz tabii. Hem sizi sıcak tutan, hem de kullanımı rahat eldivenlerden birini tercih edebilirsiniz.
Ancak, sosyal medyaya göz atmak ya da telefonlarınızı cevaplarken sorun yaşamamak için dokunmatik eldivenlerden kullanabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA