Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

Ayşe Kucuroğlu kürk detaylı bir ceket ve Moon Boot tercih edenlerden.
Gözlükte de koyu rengi seçmiş.
Kucuroğlu'ndan çok da renkli bir görünüm beklemek yanlış olurdu.
Dikkat çekmeyen parçaları bir arada kullanarak dikkat çekmeyi bilen nadir isimlerden biri o bence.
Yasemin Özilhan'ın kar zarafetine ba-yıl-dım!
Sportif parçaları kürk detaylarla birleştirerek çok şık olmuş. Tulumuna gelecek olursak; en moda parçayı gözümüze sokmadan ama bir o kadar da çarpıcı halde giymeyi başarmış.
Gözlüklerini nasıl buldunuz? 'Yuvarlak gözlüklerden gına geldi' diyenler, işte bu model bir gözlük, dağ görünümü için mükemmel.
Arzu Sabancı, kırmızı kürk ve detaylarla dağlara meydan okuyor gibi. Hem güçlü, hem seksi! Aynalı gözlükleri de gözden kaçmıyor tabii.
Ayşe Tolga ve Esin Moralıoğlu, bol pantolonların modası çoktan geçse de çok iyi görünmüyorlar mı? İki arkadaşın bu görünümlerini çok sevdim.
Aslı Enver'in selfisine dikkat! Sezon trendi aynalı gözlüklerinde dışarıda neler yaşandığını da görebiliyorsunuz. 'Dikkat et Aslı' diyorum, fotoğraf çekeceğim derken maazallah!
Sitare Kalyoncu'nun kar selfisi'ne baktığımda, dikkatimi çeken yine gözlükler oluyor. Morun bu tonu bana her daim büyülü gelmiştir, kardaki etkisi de şahane. Ancak keşke kürk detaylı militer paltosunu giymeseymiş; modası çoktan geçti.
Paris Hilton'un 'Dağları ben yarattım' havasını eski moda buluyorum.
Ayrıca beyaz kıyafeti de sanki bir forma gibi. Gözlükleri ise offf ki ne offf!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA