Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Arkadaşınla aynı giyinme modası

Bazıları birilerine takıntılıdır. O kişi ne giyse, aynısını giymek ister.
Evet zevkler, renkler bazı noktalarda uyuşabilir tabii ancak takıntı olayı başkadır.
Bazıları da, aynısını giymeme konusunda takıntılıdır. Diğer kişiyle aynı karede olmayı bırakın; aynı ortamda, aynı şekilde giyinmiş olmanın düşüncesi bile kabus gibidir bu kişiler için. Magazin tabiri pişti olmanın dayanılmaz acısı öyle bir yerleşmiştir ki benliklere, pişti olurlarsa bunalıma girer bu kişiler.
Bazıları da ne aynı şeyi giymeyi takar kafayı, ne de farklı görünmeyi. Bu kişiler son dönemin cool'larıdır aslında. Hatta bu takmama hali öyle bir hal aldı ki son dönemde; arkadaşınızla aynı şeyi giyiyor, aynı tarzı paylaşıyorsanız, son dönemin en cool kişisi oluyorsunuz.
Hiç hoşlanmadığınız bir kadınla aynı şeyi giydiğinizde ne hissedersiniz bilemem tabii; o sizin cool insiyatifinize kalmış.
Geçtiğimiz moda haftalarında kendini gösteren bu uyum akımı, sokak stillerinde ayyuka çıktı. Konumuz trendy görünmekse;
Londra, New York, Milano Moda Haftaları'nın sokak görünümleri hepimize örnek teşkil ediyor.
Görünümleriyle ön planda olan isimler, cool olma konusunda adeta tam ders veriyor.
Kimileri, birebir aynı marka ve parçayı giyiyor, kimileri de aynı tarzı paylaşıyor. Yani bu dönem; aynı tarzı benimseyip kol kola yürüyenlerin dönemi. Haydi hanımlar, arkadaşınızı seçin, aynı şeyi giyin, kol kola girip objektife gülümseyin; biraz samimiyet lütfen!
Haim grubunun üyeleri Este, Danielle ve Alana Haim, tümde aynı renk ya da aynı giyme sanatını birlikte yorumlamış.
Aynı tarzda ama farklı renklerde giyinen kardeşler, kış aylarında gökkuşağı etkisi yaratmış. Birlikte aynı renk ya da tarzda giyinmeye dikkat eden grup üyeleri, hemen hemen her davette bu trendin hakkını veriyorlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA