Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Pastel tonlarla prenseslere benzeyin

Baharın yaklaşmasıyla birlikte markaların yeni koleksiyonları da raflardaki yerlerini almaya başladı. Ancak alışveriş yapmaya başlamadan önce önümüzdeki ilkbahar ve yaz aylarında hangi renklerin moda olacağını bilmemiz gerekiyor.
Daha önce de bahsetmiştim;
Pantone'nin 2018'in rengi olarak belirlediği ultra violet şöyle bir kenarda dursun.
Bu rengin dışında öyle tonlar var ki, birçok markanın koleksiyonunda dikkat çekiyor.
Pastel tonların önümüzdeki ilkbahar ve yaz aylarında çok moda olduğunu söylemeliyim.
Marshmallow tadındaki pastel pembeler, maviler, yeşiller, sarılar; sezonun hitleri arasında üst sıraya yükseliyor. Çanta, ayakkabı, etek, elbise, mayo, bikini; her ne varsa pastel tonlarda. Belki cici kız, belki de modern prenses havasına gireceğiniz bu tonlarla, etrafınıza da güzel bir enerji vereceğiniz kesin.
Pastel tonların sakinlik ve huzur vereceğini unutmayın.
Son dönemlerin vazgeçilmezleri arasında bulunan maskülen pantolon ve ceketlerinizi, pastel tonlardan seçerek ciddiyetinizi biraz bozup tatlı-sert bir görünüme bürünebilirsiniz.
Yine sezonun trendi simli ve ışıltılı tasarımları pastel tonlardan seçerseniz; görünümünüzde romantizmin lüks halini vurgulayabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA