Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Uzun pelerinler, fransız bereler ve çiçek desenleriyle modada romantizm vurgusu

Sonbahar, yılın en romantik dönemi... Kasım ayının aşk kokan havasını tabii ki görünümümüze de yansıtıyoruz. Ama bir şartla; romantik görünürken modern olabilmeyi de ihmal etmiyor, desenlere ve kesimlere dikkat ediyoruz. İşte yeni nesil romantikler için tüyolar...
Pelerinler, bu ay romantik görünümünüzü birkaç adım öteye taşıyacak, tek hamlede tarzınızı şekillendirecek. Renk ve desen ne olursa olsun, pelerinin romantik havasını bozmamak önemli. Kesimlerde olabildiğince bol olanlara yönelirseniz, sezonun hit görünümlerinden birini yakalarsınız. Uzun modellerden tercih edebilirsiniz ancak bel ve kalça hizasında olanlarla sezon trendlerini yakalayacağınız kesin. Etek ve elbiselerinizi tamamlayabileceğiniz, yere kadar uzanan salaş formuyla kullanacağınız trençkotlar ve pardesüler de sezon hitlerinden.
Çiçeklerin istilası bu sezon da devam ediyor. Devasa ya da küçük fark etmez; görünümünüzde çiçek baskılarına yer verin. Tabii burada, yaz aylarından farklı olarak soft tonlar ve mevsimin tabiat tonları devreye giriyor.
Bu sezon kıyafetlerimizde geometrik şekillerin maskülen havasına vurgu yapacağız. Özellikle de pötikareler ve soft tonlardaki desenler, sonbaharda sık sık karşımıza çıkacak.
Uçuşan kumaşlar ve tül detaylar, bu sezon da var. Dantel romantizmini inkar etmiyoruz ancak sezon hitleri arasında yoksa, tabii ki yazımda da olmayacağını bilin isterim. Soft pembeler, lilalar, toprak tonları ve özellikle de yeşil tonları, sezonun romantiklerine hitap ediyor. Su yeşili, en çok tercih edilen ton. Omuzları açıkta bırakan modelleri de görünümünüze dahil edebilirsiniz.
Fransız bereleri de trendler arasında. Saçlarınızı çabasızca toplayıp minik bir tokayla sıkıştırmak ya da bir taç yardımıyla geriye doğru atmak romantik görünüm için çok yerinde bir hareket olacaktır. Gold tonlarındaki firketeler ve uzun küpeler de tercih edilebilir.
Bilekten bağlamalı, bilek detaylı ayakkabı ve botlar da romantik görünümünüzü tamamlayacak modellerden.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA