Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aslan baba Reha Muhtar

Tanıdığın en ilginç adam kim diye sorsalar. İkiletmeden tek cevabım olurdu; "Tabii ki Reha Muhtar!" Tanıyınca en çok şaşırdığın adam kim diye sorsalar... Yine cevabım aynı olurdu: Reha Muhtar! Bir kere laf değil, kadın dünyasının, kadın duygularının, kadın gelgitlerinin kitabını yazmış. Son derece centilmen, eğlenceli, hoş sohbet bir insan ve olağanüstü zeki... Bir de dans etti mi onun üstüne erkek tanınmaz.

DENİZ POYRAZ VE MİNA
Bunun içindir ki onunla yarım saat geçiren bir dişi, ömrünün sonuna kadar Muhtar yörüngesinden çıkamaz. Zekasıyla, arkadaşlığıyla, ilgisiyle fena halde alışkanlık yapar. Tektir, özeldir. Ama bu alışkanlık yapan adamın en önemli özelliği derinde gizlidir. Çok şaşıracaksınız ama Reha Muhtar eşittir şefkattir. İnanılmaz merhametli, yumuşak kalpli, dost, sırdaş, sevdikleri için canını verebilecek bir adamdır o. Kapı gibidir. Babadır. Hani doğuştan baba ruhlulardan... Dün sabah içime doğdu, ikizlere hamile Deniz (Uğur) galiba bugün doğurdu. Hemen aradım. "Alooo Reha Bey, doğdular mı?" "Bilmem..." Uzun süre dalga geçti benimle, sonunda müjdeyi verdi. Artık Sayın Muhtar'ın bir kızı bir oğlu olmuştu. Deniz Poyraz'la Mina... Deniz Poyraz'ın Deniz'i Deniz Gezmiş'ten. Mina da kitabı 'Mina'nın Mektupları'ndan. Çok şaşkındı, mutluydu... Dünyanın en şanslı iki çocuğu onlar olsa gerek. Annesi ve babası onları çok sevecek eminim. Tebrikler anne Deniz, tebrikler baba Reha Muhtar. Babalığınız artık tescillendi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA