Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

En ennn sıkanlar

En sıkan iltifat: İyi ki Cem Yılmaz Nebahat Çehre'ye "Benjamin Button gibisin" dedi. O gün bugün iltifat kıtı erkekler başka kelam bilmez oldu. Beyler rica edeceğiz bu cümleden tez vazgeçin, çok sıkıcı.
En sıkan uzaylı: Mustafa Topaloğlu çünkü yenisi geldi; Reyhan Karaca.
En sıkan ablalar: Deniz Berdan ve Eda Taşpınar ikilisinin her davette hazır ve nazır bulunmaları ve sürekli temalı giyinmeleri. Bu ne mesaidir, bu ne üşenmemektir Allah'ım. Bir kere de jean ve düz tişört giyip çıksınlar dişimi kırarım.

VİNTAGE DURUMLARI
En sıkan pazar gezmesi: Bebek'te üç beş tur atmak. Yahu pazar pazar Bebek'e gittiğinde kalabalıktan poponu koyacak yer bulamazsın, arabanı park edemezsin, arabasız gitsen bekle bekle taksi gelmez, ne dinlenebilirsin, ne yediğini anlarsın. Bebek çok sıkıcı çok...
En sıkan pazar fotosu: Yeni anne Pınar Altuğ'un kucağında bebeği önünde köpeği, Bebek hatırası. Pınar ne yapsın? Bebek'te yaşıyor, yaşıyor da her hafta aynı fotoğrafı basmaktan magazinciler sıkılmıyor mu?
En sıkan gece hareketi: Kalabalıktan içki alamamak, bara ulaşmak için uzun atlama yapmak. Dans etmeyi geçin kıpırdayacak yer bulamamak.
En sıkan huy: Herkesin kendini övmeye doyamaması "Ben, ben ve de ben hali..."
En sıkan diyet ve sağlıklı yaşam gurusu: Tabii ki Ebru Şallı. En organik yemek onda, en pilates onda, en aile onda, en duruş onda, en narlı banyolar onda. E sıktı ama!
En sıkan vintage: Ece Sükan'ın bitmek bilmeyen vintageları. Tamam! Ece'ye bayılıyoruz, ondan daha iyi vintage giyen tanımıyoruz ama Ece'nin Vintage partileri, vintage koleksiyonu, vintage bilmem neleri fena sıktı... Yetti yetti! Eskidik be!

YATAK DÖŞEK CİNSELLİK
En sıkan mesaj: Cebimize zırt pırt gelen parti mesajları. Bir mekan kuyuya bir 'salı partisi' taşı attı, işin suyu çıktı. Her gün kırk yerde yapılan temalı partilerden bıktık! Cümlemizi temalar götürecek. n En sıkan röportaj anonsu: Her zaman süper röportajlara imza atan Ayşe Arman'ın röportaj anonslarının yatak, döşek, cinsellik üzerinden verilmesi...
En sıkan barışma hamlesi: Küs olunan erkeğe ya da kadına mesaj atıp beklenen tepki alınamayınca "Pardon, yanlış kişiye göndermişim" denmesi. Yaş kaç be abi?

AKARETLER MODA HAFTASI OLMADI!
Dün çiziktirmeye başlamıştım, yer yetmedi, bugün devam. Akaretler'in geçen haftaki ikinci bombası, Joke Perestroyka'dan sonra Akaretler'deki Galata Moda Haftası'ydı. Ne bu Galata Moda Haftası? Beş gün boyunca Akaret Sıraevler'in bulunduğu bölgedeki kaldırımlara yan yana beyaz çadırlar kuruluyor, çadırları gezenler, ünlü ya da yeni modacıların tasarımlarıyla buluşuyorlar. Bir çeşit sosyete pazarı gibi...

YENİ MODACILAR ÇIKSIN
Bu yılki geçen haftaydı, hafta sonu uğramadan edemedim. Açıkçası bu yıl biraz etkisiz buldum diyebilirim. Arada beğendiklerim yok muydu? Vardı elbet. Mesela Elif Cığızoğlu'nun elbiselerine bayıldım. Deniz Yeğin'in bol tişörtleri nefisti, Nazlı Çetiner'in 'Mandalina Rossa' markasıyla tasarladığı bebek kıyafetleri çok şekerdi. Ayşe Brav'ın tişörtleri hoştu ama bu kadar! 30 modacının katıldığı Galata Moda'dan ancak bu kadar şey dikkatimi çekti. Gönül istiyor ki; Akaretler- Galata Moda hep devam etsin. Özellikle yeni ve ortaya pek çıkamamış modacıları tanıma şansımız olsun. Hayırlısı seneye...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA