Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Berrak aşkı için işini nasıl bırakır?

İşte böyle... Amanın ortalık yine karıştı. Şimdilerde konumuz güzeller güzeli Berrak Tüzünataç'la Nejat İşler'in aşkı... Allah mesut etsin mi? Etsin! Ama bizim şartlarımız altında! Yok öyle kendi hayatını kurmak, kendinden yeni bir sen yaratmak. Neymiş? Berrak Tüzünataç oynadığı dizi 'Elveda Rumeli'den sezon sonunda ayrılacakmış. Sebep Nejat İşler'miş... Besbelli Nejat, Berrak'ı işlemiş işini bıraktırmış.

KIZIN İÇİ ŞİŞMİŞTİR
Kadın kısmı, adam bulunca üç vakitte iş bırakma eylemini hep yaparmış da Berrak'tan bu hareket beklenmezmiş. Çok yazık hareketler bunlarmış. Yahu kız işi gücü bırakıp evde dolma sarmaya karar vermedi ki. Sadece diziyi bıraktı ve gayet haklı! Dizi Makedonya'da çekiliyor, bütün ekip iki yıldır orada yaşıyor. Berrak genç, Berrak enerji dolu, Berrak aşık, büyük ihtimalle de Makedonyalı Berrak olmaktan da içi şişti. Bence "Tamam!" dedi, "Hazır aşık da olmuşken Makedonya macerası burada biter." Bu da onun hakkıdır. Kızın kariyeri bir diziden ibaretse gidip gerçekten dolma sarsın zaten. Takılma Berrak, ben olsam aynısını yapardım. Yeni projelerle devam...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA