Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sahneye çıkmak seksten daha mı iyi?

Üçvakte kadar yeni albümü 'Patron'la gönülleri şenlendirecek Kenan Doğulu, öyle diyor. Aslında tam cümlesi şu: "Sahnede olmayı seks yapmaya tercih ederim." Kenan haklı! Sevdiğin, ömrünü verdiğin işi yaparken alkışlanmanın zevki nerede yakalanabilir ki? Üstelik Kenan gibi şarkılarını binlerce insanın ağzından duyma şerefine erişebilmişsen...

TAMAM 15 OLSUN!

Üç-beş dakikalık seks mi? (Aman kızmayın lafın gelişi, 15 dakika yapalım sizin için) Yoksa iki saatlik konser mi? Tabii ki iki saatlik konser! Buraya kadar tamamız. Fakaaaat internette Kenan'ın bu haberinin altında bir yorum vardı, ki çok zekice çok. Kendimi tutamayacağım ve paylaşmadan edemeyeceğim. Deminden beri gülmekten yerde yuvarlanıyorum... Okur diyor ki: "Bir hafta seks yapmadan sahneye çıkınca, Kenan aynı soruya aynı yanıtı verebilir mi acaba?" Güzel soru. Not: Pazar günü Kenan'ın doğum günü, 35 yaşını deviriyor. İyi ki doğdun Kenan. Seni ve senden gelen şarkıları çok seviyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA