Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

2009 yaz sezonu yanlış kadınları

"Hadi ama Ayşe, kolaysa yanlış kadınları da çiziktir" buyurdunuz. Alın size '2009 Yaz Sezonu Yanlış Kadınları...' Ama bu sefer ben yazmadım, yazamadım, an itibariyle işime gelmedi. Arkadaşım Ali Güven "Sen misin yazmayan" dedi ve oturup yanlış kadınları madde madde döşendi. Eyvah! Öyle doğru ki... Hadi afiyet olsun; "2009 Yaz Sezonu Yanlış Kadınları"...

DİŞ MACUNUMUZ BİTİYOR
Ortak arkadaşlarınız tarafından tanıştırılan kadınlar... Bu aralar evli çiftler hemen yakınlarındaki bekarları da başgöz etme peşinde. Ne de olsa bekarlar kötü örnek. Gelin görün ki, eğer kadıncağızın işi tanıştırılmaya kaldıysa artık umudu kalmamıştır. "Güzel mi?" diye sorarsınız, eğer cevap "Çok iyidir, tatlıdır, eğitimlidir vs" ise hemen uzayın. Çünkü asrın en çirkin kadını ile tanışmak üzeresiniz.

İkinci günden sonra annenizden daha fazla sahiplenen kadınlar! Kilonuz varsa diyetisyene randevu alan, sigara içiyorsanız hipnozcu bulanlar... Hop! Ne oluyoruz kardeşim?

Birinci haftanın sonunda telefonuna adınızı 'Aşkım' diye kaydeden ve kaydetmenizi isteyenler... En tehlikeli grup! Çünkü o telefon direkt çevreye gösterilecek ve 'Benim de sevgilim var' denilecek. Hele ayrılmaya kalkın, neye uğradığınızı şaşırırsınız.

İkinci haftada evinize gelip "Diş macunumuz bitiyor" diyebilenler... Nereden bizim oluyorsa? Bu konuşmadan çok kısa süre sonra çok 'mantıklı' sebeplerle 'Ya sen bana taşın ya ben sana' muhabbeti gelecektir. Sonra da "Babam diyormuş ki; madem beraber yaşayacaklar, bari nişan yapsınlar" gelecek.

TÜRK DİZİSİ MÜPTELALARI
Yaz tatili için 4-5 alternatif planlarını oluşturmaktan çekinmeyen ama siz "Arkadaşlarımla bir hafta yelkene çıkacağım" gibi bireysel plan yapınca, bunu mutlaka başka kadınlara bağlayarak üste çıkan kadınlar...

Aslında son derece tutucu olup, kıyafetleri ile Playboy kızlarını aratmayan ve son derece seksi bir görünüm sergilemesine rağmen, aslında kadın erkek ilişkilerinde soooon derece 'alaturka' çıkan kadınlar. (Hafife almayın bunlar gerçekten çoğunlukta...)

Türk dizisi müptelaları! Salı çıkalım mı? 'Canım Ailem' dizisi var... Çarşamba? "Aaa 'Yaprak Dökümü var!" Perşembe "Hayatta olmaz bilmem ne var" derken; bu dizilere bağlı yaşayanlar. Ve de bu diziler aslında Yeşilçam filmlerinin uzun versiyonu olduğu için değer yargıları modernleşmiyor; tam aksine Doğululaşıyor.

Alem, Şamdan Plus, Hello gibi dergilerde her hafta düzenli resmi çıkanlar... Kaçın! Artık orada çıkmak bir ihtiyaç haline gelmiştir. Hem onlar için siz sadece bir erkek değil, o dergilerde yanında durduğunuz zaman adınız bilinmiyorsa onun karizmasını çizen birisiniz. Erkek bitiricidir bunlar.

SMS'LERİ TAKİP EDENLER
Şamdan, W partileri, Lucca olmasa dünyanın dönmeyeceğine inanan kadınlar. Oraya gitmemek için "İstemiyorum" demeniz kesmez. Siz de "Uyuz" suçlaması ya da "Bak beni yalnız bırakma, yazılan yazılana" tehditi ile karşılaşmamak için "Midem bulanıyor" gibi medikal bir bahane uydurmak zorunda kalırsınız.

Tanışma evresinde saatinize, arabanıza, kıyafetinize bakan, evinizin semtini, seyahat alışkanlıklarınızı büyük bir ustalıkla öğrenen ama bunu yaparken de çakılmadığını zanneden enayi kadınlar...

Devamlı "Şu mekanda DJ BOBO çıkıyor" veya "Bu akşam şunun galası bunun açılışı" tarzı SMS atanlar... Bunlara "Hadi akşam evde DVD seyredelim..." veya "Balıkçıda baş başa yemek yiyelim" dediniz mi; "Seni manastıra kapatıyorum" demişsiniz gibi tepki gösterirler.

SMS, telefon konuşmalarınız, e-mail'lerinizi devamlı takip eden ve bunun çakılmadığını zanneden kadınlar. Yoksa niye telefonu yüzüstü kapatalım?

Facebook'tan "Aslında ben böyle şeyler yapmam" diyerek, direkt çıkma teklif eden kadınlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA