Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çilekli anne Gülben

O bunu hep yapıyor. Yine yaptı! Biz daha tek işin altından nasıl kalkacağımızı düşünelim... Gülben Ergen'den bahsediyorum... Malum ikizlerine iki ay erken kavuştu Gülben. Hani onun 'bana bir şey olmaz' hali vardır ya, yerinde duramaz, her şeyin altından tek başına kalkar, pek güçlüdür ya... Kocası Mustafa Erdoğan Hakkari'de, annesi Bodrum'dayken, yardımcısını da evine göndermiş. "Maşallah bomba gibiyim" çekmiş. Sabaha karşı suyu patlayınca, evdeki görevlileri kaldırıp hastaneye zor yetişmiş. Ama o gidişi tahmin edebiliyorum. Kesin önceden hazırlanmış çantası vardır, yolda aranacaklar bir bir aranıp uyandırılmıştır, Atlas'ın sabah kahvaltıda ne yiyeceği ayarlanmıştır...

O BUNU HEP YAPIYOR
Hastaneye ziyarete gittiğimde aklım çıkacaktı. İkizlere özel doğum şekerlerinden, gümüş tepsilerde lohusa şerbetlerine kadar her şey hazırdı. Annesi ne var ne yok kontrol altına almıştı. Tabii yanlış anlamayın, bu onların hazırlıksız hali. Gülben ise yatağa kurulmuş, hafiften yorgun, şaşkın ama çok mutluydu. Eminim bir an önce kalkıp sağa sola koşturmak istiyordur. Eee bu dünyada dört erkekle baş edebilecek yegane kadın odur zaten. Süper annedir, süper! Güney ve Ares için Gülben'i tebrik edip çıktım hastaneden. Akşam eve geldim, Top 20 müzik listelerini izliyorum. Bakalım bir numara kimmiş: Gülben Ergen 'Giden Günlerim Oldu'. Yaaaa dedim içimden, demek ki olabiliyor, o bunu hep yapıyor. Şarkı bir numarada, ikizler kundakta, Atlas zaten başlı başına olay, klip nefis... Aman nazar değmesin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA