Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Cengizociano ve Berna evleniyoooo!!!

Güzel haber diye buna denir! Önümüzdeki perşembe Cengiz (Semercioğlu) ve SABAH'ın reklam koordinatörü sevgili arkadaşım Berna (Bayık) evlenecekler. Onlar 4 yıldır beraberler, gördüğüm en eğlenceli çiftlerin başını çekiyorlar. Cengiz'i aradım: "Anlat Cengiz şu evlilik teklifini." Şimdi Cengiz bu işi kafaya koymuş ama en romantik şekilde yapmak istiyormuş. Thailand- Phuket'e tatile giderlerken yüzüğü bavula atmış. Bir akşamüstü yemek için Phi Phi Adası'na geçmişler. Ortam filmler misaliymiş. Şahane bir deniz, gün batıyor, palmiyeler dört bir yanda. Offf bana da bana daaaa... Cengiz elinde video kamerayla etrafı çekerken, "Tamam" demiş, "Şimdi!" Cebinden yüzüğü çıkarıp, o soruyu patlatmış "Benimle evlenir misin?" Berna şoke olmuş. Cengiz'in yorumu: "Kadınların tepkisi enteresan oluyor bu durumlarda. Beyinde kontrol gidiyor." E tabii gider, herkes Cengiz gibi soğukkanlı değil, aklı çıkar insanın. Soruyorum Cengiz'e: "Peki bir erkek ne zaman evlenme teklif eder?

40'DAN ÖNCE ZOR!
Kızlar dikkat! Cevap: "Bir ilişkiye çok emek veriyorsan, uzun bir ilişki yaşıyorsan ve o süre sonunda onu kaybetmek istemiyorsan, "Ben bunu kaybedersem benim için kötü olacak" diyebiliyorsan, evlenme teklif ediyorsun. 4 yıl sonunda belki de bunu yapmazsan kaybedeceksin. Kadın seni beklemek zorunda değil ki. Ve bir de erkeğin 40 olması gerek. 40'tan önce zor bence." Peki Berna'yı 'the kadın' yapan ne?: "Beraber iyi vakit geçiriyorum. Onunla eğleniyoruz, en önemlisi bu! Tatilde, barda, evde film izlerken, her yerde çok eğleniyoruz". Ben de ikisine mutluluklar diliyorum. Darısı olmayanların başına.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA