Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kıvanç, Meltem'i öpüp başına koysun

Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü, Türk kadınlarının yeni rüyası, sanki bir Yunan Tanrısı Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul'da ne buluyormuş? Bir fasıl 'aşkları reklam mıymış?'ı dinledik. Dizi finalinden sonra "Meltem; Beren Saat-Kıvanç Tatlıtuğ öpüşme sahnelerini kıskanmış da ele güne Bodrum'da şov yapıyormuş" pırtladı. Bugünlerde de "Aha! Meltem, Kıvanç'ı magazin basınına aldırmadan şapur şupur öpüyor" rüzgarı esiyor. Geçiniz bunları geçiniz...

CUMBUL'UN BAKIŞI

Üşenmeyip,şu 'Aşk-ı Memnu'nun büyüsünden kurtulup gerçeklere geliniz. Bu ilişkinin ne olduğu daha geçen kış çekilen Fincan Kafe çıkışı görüntülerinden belliydi. Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez Zekeriyaköy'deki Fincan Kafe'den çıkarken görüntülenmişlerdi. Meltem kafasına montunun kapüşonunu geçirmiş, yandan yandan gülüyordu. Kıvanç da kuzu kuzu ve şaşkın şaşkın arkadan geliyordu. O anda kararımı verdim: "Ooo! İpler Meltem'in elinde, Kıvanç bitmiş, erimiş..." Tabii bitecek, eriyecek! Çok pardon da o Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü ise burada Meltem Cumbul'dan bahsediyoruz. O bir erkeğin hayatına girince adamı baştan yaratacak, mum edecek, asla vazgeçilemeyecek, onsuz kalınca sudan çıkmış eşeğe dönülecek kadınlardan.

KIVANÇ'I İSTEDİ VE OLDU
Tamam! Kıvanç hepimizin Behlül'ü, o şov dünyasının en yakışıklısı, ondaki fizik, ondaki bakış, ondaki masum serseri ifadesi kimseciklerde yok! Ve fakat şunu da kabul etmeliyiz bu ilişkide eğer bir ihtiyaç durumu söz konusuysa, karşıdakine ihtiyaç duyacak kişi asla Meltem Cumbul değil! Sorun, yeni bir kadın oyuncuya: "Kimi örnek alıyorsunuz?" diye. Söyleyeceği ilk üç isimden biridir Meltem Cumbul! Radyoculukla başlayıp, televizyonculuk, arada şarkıcılık ve tabii ki müthiş bir oyunculukla devam etti onun kariyeri. Asla duruşunu, çizgisini bozmadı, ona buna bulaşmadı. İşiyle, davranışlarıyla, röportajlarıyla hep çok şıktı, eşsizdi. İstediği her erkekle beraber olabilecek kadar özel, güzel ve donanımlı bir kadın o. Öyle rütbeli güzellere benzemez o. Onun rütbesine ulaşmak için çok çalışmak lazımdır çok. Günün sonunda, Kıvanç'ı da o seçti. O istedi ve oldu! Tanıdığım en zeki kadınlardan biridir o.

100 TANE BEREN GELSE...
Yüz tane Beren Saat gelse (ki yok öyle bir durum) Kıvanç'ı ondan alamaz ki. Ben bu haberlere ancak gülerim. Meltem Cumbul Bodrum'da şov yapıyormuş... Bakın yine gülüyorum. Meltem Cumbul, Kıvanç Tatlıtuğ'un en büyük artısıdır. Behlül'ler gelip geçer, Meltem gibi kadınlar erkeğin kaderini belirler, erkeği erkek eder. Kıvanç, Meltem'den daha taş, daha genç, daha uzun boylu, daha bilmem ne kadınlardan yüz tane yan yana dizebilir ama hepsini toplasan bir Meltem bulamaz. Nokta! Sonuç: Akıllı adammış Kıvanç. Tavsiye: Ben Kıvanç'ın yerinde olsam her gün öpüp Meltem'i başıma koyarım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA