Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

En güzel bikinili Top 5

İkoncanlar saat başı bikini-mayokini değiştirirken... Kaftanlarına, leopar desenlerine, pullarına, payetlerine doyamazlarken... Üstelik sebebi bilinmez, her gün gazetelerde boy boy fotoğrafları çıkarken ve de bize artık topundan kus gelmişken, yüksek müsaadenizle ben de kendi 'Ünlü güzeller Plaj Top 5'imi açıklıyorum. Hazır mısınız? Buyursunlar efendim...
Ebru Akel: Bodrum'da ailesinin evinde tatil yaparken şipşaklanan Ebru Akel tek kelimeyle bir fıstık! Fiziği bence olağanüstü! Ne sıfır beden ne fazlası var. İlk defa bir ünlümüzün fotoğraflarına bakmaya doyamadım.
Meltem Cumbul: Günlerdir 'Meltem'le Kıvanç Tatilde' dizisini takip ediyoruz. Meltem sevgilisiyle güneşleniyor, mindere yatıp uyuyor, su kayağı yapıyor. Üstelik çok doğal, çok tatlı ve çok güzel. Bayıldım!
Özgü Namal:
Herhalde bu kadın, 50'sine bile gelse çıtır kalacak. Bodrum tatilinin kamera görüntülerini televizyonda izleyince bir kere daha sevdim. O ne tatlılık, o ne doğallık, ne duru bir güzellik... Özgü gibi olmak kazandırır!
Sinem Kobal: 'Selena'mız da bikinili fotoğraf sezonunu açtı. Siyah yanları kırmızı ipli bikinisini, balık gibi vücudunu pek beğendim. Selena'ya 10 puan.
Bergüzar Korel: Beş numaralı ünlümüzü Çeşme'de canlı canlı gördüm. Sevgilisi Halit Ergenç'le o kadar yakışıyorlar ki... Uzun uzun yüzüyorlar, şakalaşıyorlardı. Şehrazat'ın formuna gelince, ona da 10 puan helal olsun. Peki sorarım size bu beş kadının ortak özelliği ne?
Beşi de mutlu, beşinin de Bodrum'a Çeşme'ye giderken gerçekten tek bir amacı var: Tatil yapmak. İnanmazsınız ama diğer ünlülerden farklı olarak, onlar yüzüyor! (yüzmek ikoncanların, kokoşcanların, aranancanların sözlüğünde yasaktır...) Onlar takmadan, takıştırmadan, plaja bavulla gidip günde üç mayokini, beş bikini değiştirmeye ihtiyaç duymuyorlar. Onlar neşeliler, doğallar, gülümsüyorlar, kasmıyorlar... Neden? E, mutlular! Neden?
Çünkü mutlu kadın kendine güveniyor da ondan. Çünkü mutlu kadın kendine dekorasyon yapmıyor, mutlu kadın hiçbir fazlalığa ihtiyaç duymuyor da ondan. Süpersiniz kızlar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA