Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayşegül Tatilde- Barcelona

Obir fıstık, o bir seyahat sevdalısı, genç, deli dolu, gittiği şehrin altını üstüne getirecek kadar eğlenceli bir kız. Kahramanımız arkadaşım Ayşegül Demir. Bu yaz sanki Avrupa turuna çıkmış gibi, üç gün bir yerde, beş gün bir yerde. Dedim madem öyle, hem karış karış Avrupa'yı geziyorsun, hem de en popüler mekanları buluyorsun, boş durmak yok, bizim köşeye de tavsiyelerini yaz. Hadi başlıyoruz. Ayşegül Tatilde! Bugün Barcelona tavsiyeleriyle... İlle de Ciudad Condal'da tapas yiyin. Adres: Rambla de Catalunya 18. Yazları Hotel Arts'ta, kışları Hotel Omm'da kalın! Öğle yemeklerinin bana göre tek adresi '7 Portes'. Pardon? Tabii ki de Paella yiyeceksiniz. Nefis! Adres: Passeig Isabel II 14. Bu yaz akşam yemekleri için birinci tavsiyem Agua. Adres: Avinguda Diagonal 508.

ARKA SOKAKLARI KEŞFEDİN!
Yemek bitti mi? Şimdi parti zamanı. O zaman doğru Opium Mar'a veya Shoko'ya... 'Gauidi Cathedral Sagrada Familia', Barcelona'da mutlaka ziyaret edilmeli. Durmayın, tepesine çıkın. Hayran kalacaksınız. Aslında Barcelona'da yapabildiğiniz kadar Gauidi mimarisinin tadına varmalısınız. 'Park Guell'e gitmeyi sakın unutmayın! Barcelona'nın en şık, en güzel caddesi Passeig De Graicia'dan Born'a kadar yürüyün. İsterseniz alışveriş yapın, isterseniz büyüleyici mimarisine dalın... Yeter ki bu yolun keyfini çıkarın. Akşam üstü de arka sokaklarda saklanmış mağazaları keşfe çıkın. Harika şeyler satın alabilirsiniz. Sırada Ayşegül'ün Paris'i, Berlin'i ve Nice'i var. Amma gezdi yahu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA