Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İkoncan'dan önce Su futbolcu eşleri vardı

Onlar yürüyen Gilan'lar, onlar aynı fabrikadan çıkmışlar. İkoncanlar yeni yeni pırtladıysa, onlar oldum olası varlar ve olacaklar. Kim onlar? Onlar yeşil sahalarda yeşeren futbolcularımızın nadide eşleri. Hiç dikkat ettiniz mi? Biz Berna ile ettik. Pazar sabahı magazin programlarından birini izlerken nihayet fark ettik. Futbolcular eşleriyle bir kulüpten çıkıyorlar...

D&G VE PRADA
Bütün eşler aynı! Saçlar uzun sarı boyalı, tırnaklar uzun ve french ojeli, taşlı I-phone'ları ellerinde, avize küpeleri kulaklarında, dört bir yanlarına ne bulurlarsa takmışlar, yazları yanık ve dekolteliler. Kışlarına denk gelemedik, kocaları maçtayken görünmezdirler onlar. Bunların yeni nesil gelin adayları da uzun siyah saçlı, skinny jeanliler dikkat! Dikkat! Muhtemelen mahallerinin en güzel kızıydı onlar. Hayırlı bir kısmete programlıydılar, e buldular. Doğru kredi kartları kapıldı ve Beymen'e koşuldu. Marka kıyafetler, çantalar alındı, küpesi, kolyesi, nal gibi tek taşı takıldı ve rahat bir nefes alındı. Bunlar ve futbolcu kocalarının iki tane temel markası var. Dolce&Gabbana ve Prada. Gucci, Versace devri eskidendi.

FUTBOLCUEŞİCANLAR
Şimdi bunlara 'Sergio Rossi' desen, futbolcu zannederler. Bottega Veneta'yı Afrika'dan gelen bir salgın, 'Costume National'ı da 'Birleşmiş Milletler'in çocuk yardım vakfı... Yani demem o ki bakmayın tepeden tırnağa marka giyindiklerine, modadan anlamazlar, havaları bol olsun, yeter. Ve o boyalı, Süreyya Yalçın kıvamındaki halleriyle paparazzileri görünce başlarını Lady Diana edasıyla yana yatırıp, utangaç poz verirler. Bunlar gizli bir teşkilattırlar. Demem o ki 'İkoncanlar'dan önce 'Futbolcueşicanlar' vardı. Lütfen haklarını yemeyelim.
Not: Sözüm Cansu Metin'den dışarı tabii ki.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA