Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dünyada yeni erkek idoller Top 5

1. Robert Pattinson: Benim yeni aşkım no 1: 23'lük İngiliz Robert. 'Twilight' Amerika'yı ve dünyayı kasıp kavururken bunda en büyük rol kimde zannediyorsunuz? 'Twilight 2' kasım sonunda vizyonda, Robert'ın kalbimizi delip geçen bakışlarını bekliyoruz.
2. Adrian Grenier: Aşkım no 2: 2009 Emmy Ödülleri'nde en iyi komedi dizisi adayı 'Entourage'ın 'Vince'i Adrien Grenier. O ne yüz, o ne göz, o ne masum serserilik. Acayip bir şey! Allah yaratmış.
3. Zec Efron: 22 yaşında muhteşem bir şey! Genç kızlar kendisini 'High School Musical' ve 'Hairspray' müzikalleriyle tanıdı. Amerika'nın en yakışıklı oyuncusu seçilmişliği de var.
4. Chase Crawford: Kendisi 24 yaşında bir heykel. Son dönemin favori tv dizilerinden 'Gossip Girl'in 'Nate'i. 2010'da 'Footloose'un yeni versiyonuyla beyaz perdeye çıkacak. Çok seksi çok.
5. Taylor Lautner: 'Twilight 2'nin yıldızı Lautner olmazsa ben Ayşe değilim. Yaşı kaç? 17! Evet 17 yaşındaki Taylor 2010'da tüm dünyadaki genç kızları hatta genç kadınları ele geçirmeye aday. Ondaki dişler, ondaki çekik gözler kimsede yok! Dikkat! Dikkat!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA