Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çeşme ve Murat Dalkılıç yeni starımız olur mu?

Valla şaşırdım... Bu performansa çok şaşırdım. Malum, Çeşme'deyiz. İlk iki günüm tam tatil kıvamında geçti. Bu aralar bana bir şeyler oluyor dostlar! Sağlıklı yaşama sardırmama çeyrek var. Sigara yasağını ayakta alkışlıyorum, alkolden uzak duruyorum. Erken yatıp, erken kalkıyorum. Kendime iyi bakmak hoşuma gidiyor. Kafama saksı mı düştü ne?

KUM'UN DENİZİ BUZ GİBİ
Yok yok! Korkmayın! Üç vakte kadar başınıza Ebru Şallı kesilmeyeceğim. Allah o kadar da tamamına erdirmesin. Peki ya Çeşme nasıl? Çok sıcak, az rüzgarlı ve kalabalık. Alaçatı'da hafta sonu yürümek imkansız! Tuval yine leziz, Ilıca'da açılan Tuval Beach ille de görülmeli, kafasını dinlemek isteyen Kum Beach'e gitsin, dışarısı alev alev yanarken Kum'un denizi buz gibi. İşte ben böyle sakin sakin günlerimi geçirirken, 'Beyaz Kaplan'ı okurken, ablamın yanında efendi efendi gölgelenirken arkadaşım İzzet Çapa Çeşme'ye geliverdi. Bir bakmışım cumartesi gecesi Çeşme Soho'da Murat Dalkılıç'ı izliyorum. Bir arkadaşımız daha mutluluğa yelken açtı da kutluyoruz. Maşallah bu ara devamlı kutluyoruz. Neyse, içerisi tıklım tıklım, yaş ortalaması 20-22, kızlar Murat'a çıldırıyor, erkekler ayakta dans ediyor. Murat Dalkılıç'ın acayip bir sahne enerjisi var. Sıfır kompleksle her türden şarkı söylüyor. Zımba gibi, hareketli, gençlerden kurulmuş orkestrası sağlam, gülüyor, seyirciyle iletişimi 10 puan. Peki bu çocuk neden medyada bomba etkisi yaratamıyor? Birinci lige geçemiyor?

MURAT DALKILIÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DALKILIÇ'A ÖNERİLER...
Murat'ın performansını o kadar beğeniyoruz ki, yemiyoruz içmiyoruz yılların tecrübesi İzzet Çapa'yla yorumumuzu yapıyoruz. İşte Murat Dalkılıç'a öneriler No1: Bu devirde her şey iletişim, her şey imaj, sadece şarkı ve yetenek yetmiyor maalesef. Dalkılıç iyi yönetilmeli. No 2: Murat Boz'un küçük kardeşi kıvamından tez çıkmalı. No 3: Bizim kalbimizin başköşesinde bir tane Kenan Doğulumuz var. Murat aman! Dikkat etmeli. No 4: Bar şarkıcısı olmakla, star olup kulüpte şarkı söylemek arasında ince bir çizgi var. O çizgiyi ayarlayabilen ipi göğüsler. Özet: Türk pop müziğinde aranan kan Murat olabilir mi? Olabilir valla. Tabii aklını kullanırsa.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA