Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ayşegül Mikonos'ta

Arkadaşım Ayşegül (Demir) seyahat tavsiyelerine devam ediyor.
Bugün gençlerin ilk fırsatta gitmek için can attıkları Mikonos var. Bakın Ayşegül neler öneriyor:
"Bu yaz Mikonos'taki en popüler üç restoran: Coo, Belvedere Otel'deki Matsuhisa ve Sea Satin. Mutlaka rezervasyon yaptırın.
Gündüz Saru Beach'i tavsiye ederim, Saru'nun restoranı Nammos öğle yemekleri için ideal.
Meşhur Yunan yemeği souvlakiden tatmadan Mikonos'tan dönmek olmaz. Mikonos'ta souvlakinin en iyi adresi de küçük ve salaş büfe Jimmy's. Merkeze indiğinizde sorun Jimmy's'i bilmeyen yok!
Otellere gelince. Bütçeniz müsaitse kesinlikle Belvedere Otel'de kalmalısınız. Diğer seçenekler; Semeli ve Santa Marina.
Unutmadan söylemem gerek. Mikonos'ta değişik plajları keşfetmek istiyorsanız mutlaka araba kiralamalısınız!
Akşamüstü içkisi için Venice bölgesine gidin. Burada bir sürü kafe-bar ve beach seçeneğiniz var. Güneşin batışını Venice'den izleyin. Bayılacaksınız...
Gece partilemek için de Astra'dan vazgeçmeyin. Astra'dan çıkınca hemen karşısındaki Aigli'ye oradan da Remezzo'ya gidebilirsiniz.
Ve kızlar, size verebileceğim en iyi tavsiye, sabaha kadar eğlenebileceğiniz Mikonos'ta sakın ama sakın topuklu ayakkabı giymeyin! Bana teşekkür edeceksiniz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA