Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. İstanbul'u ziyaret eden, ziyaretle kalmayıp dün köşemde kendi İstanbul'unu yazan ünlü oyuncu, güzel insan Nastassia Kinski.
2. Turkcell Kuruçeşme Arena'daki Ajda Pekkan konseri. Pekkan yoğun istek üzerine 20 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkacak, kaçırmayın!
3. Geçen pazar Habertürk'te Elif Şafak'ın yazısı 'Gül Bahçesi Evlilik'. Elif Şafak'ı bir kez daha hayranlıkla okudum. "Bakkal defterinden beterdir, evli çiftlerin gizli defterleri. Hırpalanmış, sararmış sayfalar. Bir gün açığa çıkmayı bekleyen kargacık burgacık ve çapraşık notlar..." Süper yazıydı!
4. Akaretler'de geçtiğimiz ay açılan, benim nihayet bu hafta gidebildiğim Murat Patavi mekanı 'Der Die Das'. Sıcacık, eviniz gibi, yemekleri de pek lezzetli. Oturup kalmak istiyor insan, sevdim.
5. Favori dergilerimden 'and Mag'de gördüm, size bildirmeden duramazdım. Dizüstü bilgisayarlar için Fransız Be.ez'in (Be easy) çıkarttığı Lorette Roberts'ın LifeStyle New York için yaptığı resimlerden oluşan bilgisayar kılıfları. Çok hoş.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA