Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Jennifer lokum bizimkiler tosun!

Adaletin bu mu ey magazin editörü! Ellere şapur şupur, bize yarabbi şükür öyle mi? Elin Hollywood ünlüsü ne yaparsa yapsın, nasıl görünürse görünsün 10 numara, bizimkilere gram acıma yok! (Burada şarkı girer; "Bütün acıları yazıyorum vasiyetime... Gram acımadı kötü diye vaziyetime"...) Benim bu duruma itirazım var hakim Bey! Alın size iki tane foto... Biri Bayan Popo Jennifer Lopez, diğeri bizim yeni anne Pınar Altuğ.

NİYE HAYRETE DÜŞEYİM?
Bütün yaz dikkatimi çekti. Çekmeyecek gibi değil ki... Ünlü kadınları Bodrum'da, Çeşme'de, plajda, teknede fotoğraflıyorlar, haberin altına ille de kadının kilosuyla ilgili bir şey attırıveriyorlar. Misal; "Fazla kilolarıyla dikkat çekti", "Formunu kaybetmedi", "Genç kızlara taş çıkarttı", "Ayrılık acısından kendini yemeğe verdi, fazla kiloları görenleri hayrete düşürdü..." Valla yıllardır gezer tozarım kimsenin fazla kilosundan hayrete düşmüşlüğüm yok! Tatile gelmişim, yatıp keyfime bakacağım; işim gücüm bitti; elalemin fazla kilosundan, göbeğinden kalçasından hayrete mi düşeceğim? Alemsiniz magazinci kardeşler... Dün sabah Bodrum'da plajda gazete okuyorum. Ana! Jennifer Lopez'in kırmızı bikinili arkadan çekilmiş fotoğrafı var. Haber ne diyor? 'Bu popo 1.400 kalori.' Efendim J.LO'nun poposu ve vücudu o kadar güzelmiş ki, ona sahip olmak isteyenler J.LO diyeti yapmalıymış...

GÖBEĞİ DİKKAT ÇEKTİ!
Eyvallah!
Ben zaten kadının kalçalısını severim, orası ayrı! Asıl konu şu; aynı alkışı kendi ünlü fıstıklarımıza niçin tutamıyoruz? Söz konusu bizim kadınlar olunca niçin Muzaffer Kuşhan kesiliyoruz? Kusur bulmak için tepişiyoruz, hainleşiyoruz... Diyelim Pınar Altuğ'a etmediklerini bırakmadılar bu sezon. "Pınar doğum kilolarından kurtulamadı", "Pınar'ın göbeği dikkat çekti" falan... Yahu kadın yeni doğum yapmış, üstelik fotoğrafa bakıyorum, fıstık gibi, lokum gibi. Ne kilosu? Bizim 38 bedenler tosun, koca popolu Jennifer lokum. Hadi oradan! Biraz adalet lütfen!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA