Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadınların temizlik operasyonu (bkz: Sibel Can)

Basma damarıma okurum canına! Bazı kadınlar böyledir. Onlar cayır cayır tehlikelidir. Omuzlarındaki iki melekten biri aşk içindir öbürü intikam. Bir bakarsınız evlerinin hanımı, kocalarının kölesidirler, bir bakarsınız eli maşalı şeytan oluverirler. Çiğleşmekten, çirkinleşmekten korkmazlar. Maalesef onları ancak ayrılırken tanıyabilirsiniz. Ve bu kadınlar 'temizlik operasyonu' yapmadan asla son noktayı koymazlar. Nedir bu temizlik operasyonu? Özetle: Topluma, medyaya, komşuya, elaleme karşı kendi durumlarını kurtarma, kendilerini ak kaşık gibi gösterip adamı karalama ve beyaz sayfalarıyla tez vakitte yeni bir aşka yelken açma operasyonudur.

ZAVALLIYI OYNUYORLAR
Efendim, hemen örneklersek: Diyelim bir skandala karıştın; giy beyaz gömleğini, yap basın toplantını, dök iki damla yaş; ol Rahibe Teresa! Diyelim kocanı aldatırken yakalandın... Tut kocanın elini çık ortalığa, ağla ağla, 'Bana bu nasıl yapılır' diye diye karaları bağla. Ortalık durulunca kocayı boşa, hemen yenisiyle bas nikahı, bembeyaz kadın ol çık! Ya da yaşa evli adamla aşk, karısına demedik laf bırakma, hatta çocuklarını 'sarhoş gecenin meyvesi' ilan edecek kadar haddini aş, sonra yürümesin, ayrıl adamla. Adamın arkasından demedik laf bırakma. Balık hafızalıyız ya, konu unutulunca başka adamla evlen, çocuk yap! Al sana kralından temizlik operasyonu. Burada amaç her hareketini yasallaştırmak, her yanlışını insanlara, "Ama o, bunu aşk için yaptı" dedirterek unutturmak, zavallı, mağdur kadını oynamak! Nasılsa iki gözyaşına kanıyor millet değil mi? Toplayıp gelelim Sibel Can'a.

GRUP SEKS Mİ YAPIYOR?
Yaz başından beri ayrıldığı eşi Sulhi Aksüt'le ilgili demeçler veriyor. Seren Serengil frekansından, "Ben bu konuda konuşmak istemiyorum arkadaşlar" çekip topumuzun merakını uyandıracak ve Sulhi Aksüt'e karşı antipatimizi uyandıracak cümleler sıralıyor. Önce, "Çocuklarıma kötü davrandı" dedi Sibel Can. Buna kızmayacak kaç kişi olabilir? Sonra da, "Miami dönüşü evde çok büyük bir şokla karşılaştım ama söyleyemem" buyurdu ve ekledi, "Ama başka bir kadın değil!" E ne be usta? Kadın değil de, erkek mi? Adam grup seks mi yapıyordu, uyuşturucu aleminde mi bastın? İnsan yıllarca aynı yastığa baş koyduğu, çocuğunun babasını böyle bir duruma sokar mı? Sulhi Aksüt de "Çıksın söylesin neyse" diyor, sinirleniyor. Haksız mı? Haklı valla! Bazı kadınlar ayrılırken gerçekten çok çirkinleşiyor. Olmuyor, yakışmıyor... Sibel Can madem bir kılçık attı, çıkıp derdi neyse söylesin. Bu temizlik operasyonunu yemezler. Doyduk artık!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA