Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yazın top 5 erkeği

1. Michael Jackson: Ölümüyle dünyayı sarstığı, müzik ve haber kanalları günlerce onun hayatını ve kliplerini yayınladığı, DJ'ler şarkı listelerinin başına onun şarkılarını koyduğu ve bir dönemin sonu olduğu için.

2. Hıncal Uluç: Yine farkını gösterdiği için. Herkes onunla tartışmaya girmek için can attığı, yazıları yine çok konuşuldu ve o yine sadece istediklerine köşesinde cevap verdiği için. Özetle: Hıncalım 2009 yazına damgasını vurdu.

3. Arda Turan: 22 yaşındaki genç ve yetenekli futbolcu Arda Turan bitmeyen transfer haberleri, kaptanlığı ve aşk hayatıyla bu yaz gündemden düşmediği için.

4. Serdar Ortaç: Sadece İstanbul'daki beş konserinde 36 bin seyirciye ulaştığı için.

5. İzzet Çapa: İstanbul'da iyi yemek, farklı içki anlayışını yeniden yazdığı, Akaretler'deki Joke Perestroyka'yı İstanbul'un en popüler mekanı haline getirdiği ve cnbc-e Business dergisine kapak olduğu için.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA