Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İzzet Çapa'nın kışkırtıcı okulu geliyooo...

Modacı, tasarımcı, uçuk kadın Tuvana Büyükçınar'dan aldım haberi. Çapamarka'nın patronu, eğlence hayatının dahi çocuğu, yeni bir şey üretmezse kurdeşen dökecek izlenimi veren İzzet Çapa 2009-2010 sonbaharkış sezonuna yine bomba gibi düşecek! Akatlar Mayadrom'daki Joke Hippi'nin dekorasyonunda harikalar yaratan Büyükçınar, bu kez Nişantaşı City's'deki Joke'ta Çapamarka ekibiyle müthiş bir sürpriz peşindeymiş meğer. Duyduk duymadık demeyin, Eylül 15'te geliyooo, geliyooo yurdumuzun en kışkırtıcı okulu 'Joke College' geliyoo... Eski Joke'u unutun! Bir okul otobüsünün içinden gireceğiniz 'Joke College'da sizi seksi öğretmenler, punk garsonlar bekliyor. Haberi alır almaz İzzet Çapa'yı aradım; "İyi haber çabuk yayılır Sayın Çapa... Başka neler var, neler?"

JOKE'LARDA AÇIK BÜFE
İzzet Çapa her zamanki gibi iş bitmeden pek konuşmak istemedi. Fakaaat işte Çapamarka eğlencesine meraklılara birkaç ipucu... Kriz nedeniyle bütün Joke'lara (Akaretler Perestroyka, Akatlar Hippi ve City's) her gün 11.45- 14.00 arası dört başı mamur Akdeniz kokan bir açık büfe kurulacak. 35 TL'ye Çapamarka'nın nefis mutfağı tadılacak. Bence çok akıllıca, artık herkesin hesap yaptığı bu dönemde kimse yemek sonrası sürprizle karşılaşmak istemiyor. Bu yazın bir numarası Joke Perestroyka'da ise ekimkasım aylarında 'Little İtaly' var. İki ay boyunca sadece çeşit çeşit İtalyan yemekleri sunulacak. Ve yine sürpriz var; bir şişe dahil 75 TL civarındaki 'test etme mönüsü' lezzetçileri kendinden geçirecek. Böylece hem bütün yemeklerden tatmış olacak hem de ödeyeceğin fiyatı bileceksin.

BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN
Ha, tabii mönüye girmek istemeyenler yine eskisi gibi paşa keyiflerine göre yiyip içebilecek. Bakalım aralıkta Joke Perestroyka hangi mutfakla karşımıza çıkacak. Longtable'a gelince... İşte İzzet Çapa bu konuda ser verip sır vermiyor. Ve hazır yakalamışken İzzet Çapa'ya tiryakileri kapı dışarı eden sigara yasağını da sorayım, bakalım ne diyecek? İşte Çapa'nın cevabı: "Yasaktan mutlaka işler etkilenecek ama Avrupalı olmak istiyorsan bedelini ödeyeceksin. Bir müddet sonra herkes bu yasağa alışacak..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA