Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Biz ne çene altında adamlar gördük

Ece Gürsel'in bahanesi beni güldürdü. İnsan panikleyince ne yapacağını şaşırıyor canım. Hele de ünlülerimiz, magazin muhabirlerinin karşısında bazen büyük saçmalayabiliyorlar... Alın örnek no:1567 Ece Gürsel, futbol yıldızı Arda Turan'la iftar yemeğinde karşılaşıp yan yana oturmuş, iki lafın belini bükmüşler. Eh! Her sohbetin altında 'aşşşk' ilişkisi (bu arada Allah rızası için her temasa aşk denmesin! Aşktan soğuyacağız) aramaya bayılan magazin muhabirleri de hemen Ece ve Arda'yı birbirine yakıştırmış. Yaparlar mı yaparlar vallahi! Yeter ki sen tuzağa düşme, sen oyuna gelme! Her yemek yediğin, her sohbet ettiğin, her selamlaştığınla ilişkin olacak değil ya. Ne saçma!

NO PANİK E Mİ!
Ece de durumu kurtaracağım derken büyük saçmalamış. Şu savunmaya gelin de gülmeyin sayın seyirciler: "Arda ile aramda bir şey olamaz çünkü boyu çenemin altında." Yahu bu gözler, ne çene altı ünlü erkekler gördü. Hepsi de ne selvi boylu mankenlerle çıktılar. Yani biraz klişe ama adamın boyu değil işlevi önemlidir işlevi!!! Bkz: Kenan Doğulu, Okan Bayülgen, Yalın, Serdar Ortaç, Mehmet Ali Erbil ve futbolcugiller... Ece'ciğim, bir dahaki sefere daha gerçekçi, daha inandırıcı bahaneler bulursan komik duruma düşmezsin. Nanik nanik no panik, e mi kuzum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA