Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sahtekar tanıma kılavuzu

Ortalık sahtekardan geçilmiyor. Kadın ya da erkek fark etmez. Birileri, kendini olmadığı kalıplara sokup sizden nemalanmaya, duygularınızı, paranızı, arkadaşlığınızı sömürmeye çalışıyor. Aman oyuna gelmeyin! İşte benden size hizmet... Sahtekar tanıma kılavuzu:

Bir kere bu sahtekarların en büyük özelliği çok şeker olmalarıdır.

Tanıştığınız ilk andan itibaren yumuşak karnınızı bulma yeteneğine sahiptir bunlar. Arkadaşa ihtiyacınız varsa onlar en iyi arkadaş kesilirler. Sabaha kadar sohbetler, ani sürprizler, motive eden mesajlar, yemek ısmarlamalar... Eğlencenin dibine vurursunuz ve bünyenizde uyuşturucu etkisi yaparlar. Biraz daha, biraz daha istersiniz.

O ANDA AŞIK OLURLAR...
Eğer sevgili kontenjanından hayatınıza dalış yapacaklarsa da ideal sevgili oluverirler.

Erkekse; müthiş jestler, hediyeler, yemekler... Artık dekorasyon ve süsleme adına ne varsa yaparlar. Kadınsa: erkeğinin kölesi olurlar. Tabii bunların kadın versiyonları dengesizlikte sınır tanımazlar. Neden? Erkeği maymun etmek için tabii ki de.

Her şeyleri abartılıdır! Büyülerinden ve sürekli hayatınızda olma hallerinden iki nefes alıp düşünebilseniz zaten vaziyeti çakarsınız.

Dikkat dikkat! Bu çeşitler o anda aşık olup, o anda vazgeçerler! Hemen deneyin; 'Sana aşık oldum, ölüyorum, hayatımın aşkısın' çektikleri zaman, iki hafta peşinizden koşturup cevap vermeyin, bakın nasıl da saçmalayacak. Nasıl da o müthiş aşkı balon gibi sönecek.

Bu arada haberiniz olsun cevapsızlığa asla tahammül edemezler. Tepkileri şöyle olacaktır; bir ilan-ı aşk, bir hakaret, bir ilan-ı aşk, bir hakaret! Ta ki cevap gelene kadar...

Ağızları çok iyi laf yapar!

Sohbet içinde mutlaka ünlü isimleri geçirirler. Örnek; "Geçen gece bilmem nenin yönetim kurulu başkanı, sosyeteden bilmem kim yemek yiyoruz..." Ünlü işadamları, sanatçılar onların çok yakın arkadaşlarıdır. Yani aslında değildir ama siz öyle sansanız iyi olur. Oyunu bozmaya utanmıyor musunuz?

Bu arkadaşlar tercihen marka giyinirler, marka olmasa da farkını anlayamayacağınız sahtelerini taşırlar.

Hep çok uzun, çok sağlam ilişkileri olmuştur. Sözdeee... Çünkü onlar kadınların uzun ilişki geçmişine tav olduklarını zannederler.

Onlar kimseyi aldatmamışlardır.

Onlar haksızlığa uğrayan iyi kalpli mağdurlardır.

Bunların bazılarının o anlatmaya doyamadıkları, dergilere konu olacak evlerine gitmek ya da 'mavi kan' aileleriyle tanışmak nedense bir türlü kısmet olmaz!!!!!

Hayatları 24 saat süren şovdur: Şoförler, çiçekler, en iyi masada yemekler, beş yıldızlı hareketler... İçine girdiğinde tek yıldız bile bulamazsın ya! Amaç: Göster Allah göster. Hemen kendilerine şarkı yollayalım; şov yapma şov yapma, fark etmez anladık seni!

ÇOK MEŞGULDÜRLER
Artık herkesten, tüm sahteliklerden bıkmışlardır. Bugün hayatlarına format atma zamanıdır ve şans! Tam da o sırada sizi bulmuşlardır. Yersen!

Ben bunların sahte Harvard mezunlarını bile gördüm, haberiniz olsun!

Dedikodu hiç sevmediklerini söylerler, iki kadeh içince çekiştirmedik adam bırakmazlar. Biraz kamuoyu yoklaması yaparsanız arkanızdan atıp tuttuklarını öğreniverirsiniz.

Canlarım benim, onlar çok meşgullerdir. Obama'nın programı onlarınkinin yanında halt etsindir. Çift telefonla gezerler. Sürekli mesajlaşır, Amerika'lardan e-mail beklerler.

Ayrıca çalışanlarının yolladığı çok önemli notları vardır. Masalarının üstü 'post-it'ten geçilmez. Hatta o kadar post-it insanıdırlar ki; bir gün bir bakarsın çalışanının yazdığını söylediği post-it'in üzerinde kendi el yazısını yakalarsın. Oohhhh! Şimdilik bu kadar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA