Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gossibiye Bacı hizmetinizde

İyi haftalar magazin takipçileri! Bundan böyle haftada bir gün Gossibiye Bacı hizmetinizde. Yazarınız hafta sonunu dünyayı sallayan yeni New York dizisi 'Gossip Girl'ü (Dedikoducu Kız) izleyerek geçirince, kendini 'Gossip Girl'ün İstanbul şubesi zannetmeye başladı. Bugünden tezi yok 'Gossibiye Bacınız' sizinle canım. Şehrimizin dedikodularına hoş geldiniz.

NE AŞK NE DE İBADET!
Geçtiğimiz perşembe günü Ortaköy Anjelique'te Yalın ve Teoman görüldü. Gazeteler bunu Anjelique alt kattaki Sultana konserine yordu ama gerçek başkaydı. Neydi? Yalın ve Teoman BKM'den tanıdığımız Seda Sertbaş'ın 33. doğum günü partisine gelmişti. Başka kimler vardı? Modacı Hakan Yıldırım, Aslı Ekşioğlu ve tabii ki bendeniz Gossibiye Bacı. İyi ki doğdun Seda! Bu arada Yalın demişken... Yalın, pazar günü bir taşla iki kuş vurmaya Roma'ya uçtu. Hem arkadaşının düğününe katıldı, hem de dün Roma'da şarkısı 'Bir Tek Sen'e klip çekti. Biraz da sanal aleme karışalım. İstanbullular'ı etkisi altına alan Twitter fırtınasından kendini ilk kurtaran 'Peygamberin izindeki' gazeteci Ahmet Hakan oldu. Hakan Twitter'dan çıkmaya karar verdiğini yine Twitter'dan ilan etti. Yazdıklarının gazetelere haber olmasından şikayetçiymiş... Bu devirde gizli saklı mı kaldı canım? Ne aşk, ne kavga, ne ibadet... Değil mi ama?

BENİ SEVİYORSUNUZ...
Üç erkek çocuk annesi Gülben Ergen ise dün öğlen uçağıyla Paris'e uçmuş. Bugünün sosyetik olayına gelince; el yapımı ayakkabılar tasarlayan Alexa Wagner bugün İstinye Park'ta kendisine koşan sosyetik hatunlardan sipariş alacak ve hayallerindeki ayakkabıya kavuşmalarını sağlayacakmış. Tabii ki sosyetik ablalar şimdiden kuyruğa girmiş. Yağmur var dikkat edin şekerim, nazara gelip kayıverirsiniz maazallah! Şimdilik benden bu kadar... Beni sevdiğinizi biliyorsunuz. XOXO Gossibiye Bacı...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA