Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Size inanan birileri var mı oralarda?

İşte bütün mesele bundan ibaret! Ne kadar da rütbelisiniz, belki de rütbesiz... Ne kadar da güzelsiniz, çok şıksınız her zaman, çok şıklı... Siz yeteneklisiniz, çok çalıştınız, isterseniz dağları devirirsiniz... Hayaller kurdunuz, oradan oraya savruldunuz... Kırıldı kalbiniz, küstünüz, barıştınız hem kendinizle hem onlarla...

HEDEFE TEK YÖN BİLET!
Beklediniz, ah o beklemek yok mu? Tam bir sanat... Siz beklemekten şiştiniz. İnandınız, inandınız da başaramadınız... Siz hazırsınız da bir şeyler eksik kaldı? Ne? Yoksa size inanan birileri yok mu yanınızda? İşte bütün mesele bundan ibaret! Ne olursan ol, ne yaparsan yap, neyin peşinden koşarsan koş. Sana inanan birileri var mı oralarda? Puzzle'ın tek eksik ama en önemli parçası o! İnsan inanmaktan çok, inanılmak istermiş meğer. Tamamlanmak için, yola devam edebilmek için. İnanılmak hedefinize dönüşsüz tek yön biletiniz! Kafama bir şeyi koyduğumda hep bana inananları topladım çevreme. Oturdum onların masasına. Eleştirdiler, kızdılar, sevdiler, övdüler yine de inanmaktan vazgeçmediler. Ben bu bayram hepsine, özellikle de biricik abime teşekkür etmek istedim. İnandığın yol sana inananlarla yürüyünce yol oluyor. Teşekkürler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA