Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Ko medyen ve son dönemde Amerika'nın ilişki uzmanı, kadınların en büyük yardımcısı Steve Harvey'in kitabı 'Act Like a Lady Think Like A Man'... Henüz Türkçe'ye çevrilmedi ama ben üzerinde çalışmaktayım, haftaya size ilişkiler üzerine neler anlatacağım neler.

2. Yılmaz Erdoğan'ın yeni çıkan şiir kitabı 'Sahiler Düş Düşler Sahi'. Her akşam bir doz alıyorum. Yılmaz Erdoğan'ın anlatımını seviyorum. İsteyen 'Ben Yandım'ı you tube'daki videosundan dinleyebilir.

3. Deri, desenli, lateks, fermuarlı, parlak... Nasıl isterseniz yeter ki; tayt olsun! Ortalık nefis taytlardan geçilmiyor. Tabii nasıl giydiğiniz çok önemli! Kimse Austin Powers gibi gözükmek istemez değil mi? Tayt avına çıkarsanız V2K, Mango ve Top Shop'u tavsiye ederim.

4. Yazın en çok satan albümlerinden birine sahip nehir sesli Göksel'in Sony Music'ten çıkan 'The Best Of Göksel' albümü. Tamam! Sony Göksel'den habersiz çıkarmış albümü, Göksel'e ayıp etmişler ama Göksel'in en iyi şarkılarını tek bir albümde dinlemek çok hoş.

5. Biraz geç seyrettim ama çok etkilendim. Bu da haftanın DVD tavsiyesi olsun; Jessica Biel'in güzelliğine doyamayacağınız film 'London'. Filmin şarkıları da cuk oturmuş. The Perishers'dan 'Nothing Like You and I' haftanın şarkısı oldu benim için.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA