Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Dolmuş musun, taksi misin, evlere servis misin be abi?

Bildiğiniz 'kıvır kıvır, bir sağdan bir soldan' hadisesiyle daha karşı karşıyayız. Şaşırdık mı? Yooo! Güldük mü? Çoook! Şimdi vaziyetimiz şu; yanımda arkadaşlarım Burak ve Mert kahvaltı edip, gazeteleri okuyoruz. Hadi hepinize 100 puanlık uzman sorusu: Dünkü magazin olayımız neydi? Defne Samyeli'nin mimar eşi Eren Talu'nun bar çıkışı bir kadınla yakalanması. Hemen parantez açalım; barın adı Heaven, şehrimizin ünlü gay barlarından biri. Parantezi kapatıp devam edelim. Hop hop hop! Dedim ya, abimiz barın kapısında arabaya binerken yanında bir kadınla görüntülenmiş. Arkadaşıdır, sevgilisidir, tek gecelik kaçamağıdır bilemem! Buraya kadar sıradan bir haber bile olabilir. 'Yanlış alarm' süsü verilip üzerine perde bile çekilebilir.

BOMBA ŞİMDİ GELİYOR!
Ama bir dakika! Şimdi geliyor bomba. Eren Talu enselenmesinin ardından açıklama yapmış. Şu açıklamanın ciciliğine, sempatikliğine, güzelliğine bakın: "O kızı tanımıyorum, kulüpte yanıma geldi, çıkışta beni eve bırak dedi, içmiştim sarhoştum hiçbir şey hatırlamıyorum..." Haberi okuyunca ilk çığlık Burak'tan geldi: "Son günlerde erkekler patır patır dökülüyor, ne bu böyle?" Son günlerde? Yapma arkadaşım, erkekler dünya dönmeye başladığından beri patır patır dökülüyorlardı zaten. Bu son günlerin sürprizi değil. Sadece bu aralar daha sık yakalanıyorlar! Asıl siz Eren Talu'nun açıklamasına gelin. İşte tipik erkek açıklaması. Üzerinde düşünmeden, panikle, kendini kurtarmak için yapmış besbelli. Peki kurtarmış mı? Hayır! Tipik plansız, hazırlıksız bir erkek olarak yine eline yüzüne gözüne bulaştırmış.
Talu'dan Mazeret 1: "O kızı tanımıyorum!!!" E tanımıyordun arabanda ne işi var?
Mazeret 2: "Kulüpte yanıma geldi, çıkışta beni eve bırak dedi!!! Abicim sen dolmuş musun? Taksi misin? Evlere servis misin? Hazır ayaktayken arkayı dörtle de birilerini daha bırakıver eve. Biz de yuttuk!
Mazeret 3:
İşte bu favorim: "İçmiştim sarhoştum hiçbir şey hatırlamıyorum." Ayy Nuri Abi'si gazozuna ilaç katmış, kıyamam! Dostlar, bunun adı ölümüne inkardır! Bu; yakalanan erkeğin çaresiz tepişmesi, savunmasıdır. Yer miyiz? Yemeyiz! Kızar mıyız? Biz güleriz, kızmayız, o eşinin hakkı! Peki ne deriz? Yahu ne diyeceğiz, sadece en azından yaptığının arkasında durmayı beceren erkekler dileriz. Bir halt ettin bari çark etme değil mi? Belki o zaman geri alabilirsin bir gecede kaybettiklerini. Belki o zaman dürüstlüğünle puan toplarsın. Hani en azından kendine saygını elden bırakmazsın. Ama nerdeeee? Erkek işte. Bakalım üç vakte kadar kim şipşaklanacak yeni bir dilberle...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA