Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Çağan Irmak karanlıkta kalmış

Bazı isimler vardır, duyduğunuzda gözünüz kapalı koşar gidersiniz... Diyelim, filmlerinin konusuna bile bakmaya gerek duymadan bilet alırsınız. Ya da çıkış şarkılarını dinlemeden albümlerini kaparsınız, oyunlarına gidersiniz, konserlerinde en önde yer bulmak için tepinirsiniz. Yönetmen Çağan Irmak da benim o 'Ne Yaparsan Yap Gelirim Arkadaş' listemden. Başka kimler var listede? Yılmaz Erdoğan, Sezen Aksu, Cem Yılmaz, Uğur Uludağ, Şebnem Ferah, Teoman falan filan... Neyse... Eh hal böyleyken gittim Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Karanlıktakiler'e. Eminim çok şık, çok yerinde, çok etkileyici bir film izleyeceğime. Çağan bize yamuk yapmaz! Ama ama ama yapmış!

ELDEN KAÇMIŞ
Bütün film bir an bekledim hafızama kazıyabileceğim, bir sahne bekledim 'vay be' diyebileceğim, Çağan Irmak'ın imzası olabilecek bir şarkı bekledim dinleyebileceğim.
I-ıııh! Çıkmadı! Tutmadı! İşi biraz da olsa götüren sadece oyunculardı. Özellikle Egemen rolündeki Erdem Akakçe! Ah o Egemen nasıl kaçmış böylesine elden... Egemen nasıl tıkanmış kalmış, yazık olmuş Egemen'e. Hakkını verememiş Çağan Irmak Egemen'in. Oysa hepimizin adamı olabilirdi Egemen. Ne başı, ne ortası, ne sonu... 'Karanlıktakiler' karanlıkta kalmış işte. Akmıyor, taş üstüne taş konmuyor, hikaye büyümüyor, tıkanıp içinde boğuluyor... Ağzımızda 'Kabuslar Evi' serisinin devamı gibi bir tat bırakıyor. Maalesef... Bize de boynumuz bükük sinemadan çıkmak düşüyor. Bir dahaki filme inşallah! Çağan Irmak'ın kredisi biter mi? E, bitmez tabii.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA