Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Zerrin Özer neden mayo ve jartiyer giymek ister?

Yılların Zerrin Özer'i bıçak altına yattı, diyetler yaptı ve 20 kiloyu çöpe attı. Sonra da kalktı "Mayo ve jartiyerle sahneye çıkacağım" buyurdu. Rahşan'ım (Gülşan) bunu Ajda Pekkan'ın yoğun ilgi gören mayosuna bağlamış. "Zerrin Özer jartiyer ve mayoyla zirveye ulaşmayı planlıyor" diye çiziktirmiş. Hımm... Bence durum başka.

ÖNEM VERİLMESEYDİ...
Sorarım size sayın okur: Siz hiç boğazlı kazakla gezen silikon memeli bir kadın gördünüz mü? Ya da siz hiç çuval giyen taş gibi bir hatunla karşılaştınız mı? Olmaaaz! Çünkü bu işin kuralı budur. Kadın güzelliğine kafayı takmışsa, estetik operasyonlarla ya da diyetle, sporla -artık neyse o- hayalindeki şekle ulaşmışsa, bunu cümle aleme göstermek ister. Biraz övgü almayacaksak, iltifatlar dizilmeyecekse önümüze onca çaba, onca tatlısız gece, onca ter niye? Hazır ayaktayken şunun da altını çizmek isterim: Kimse görünüşe önem vermeseydi ortalıkta 40 bedenin altında kadın kalmazdı. Nokta. Ünlem. Tüm bu cin fikirlerimden sonra Zerrin Özer'e gelince şunu demek istiyorum. Yıllar yılı Zerrin Ablamız kilosuyla uğraştı. Bol siyah elbiseler, uzun tunikler giydi. Kendinden memnun muydu? Hiç sanmam! Çünkü hep bir çabası vardı, fazla kilosu baş ağrısıydı.

ÇİÇEK OLUP AÇACAKTI
Ve fakat tam da bugün hayal ettiği kiloya çok yaklaşmışken, bıçak altına yatıp o işkenceyi çektikten sonra ne yapacaktı? Komik olmayalım lütfen; aynı kılıkları giymeye devam etmeyecekti herhalde. Elbette ele güne karşı incelmiş bedenini sergilemek isteyecekti. Elbette çiçek olup açacaktı. O da bunu yapıyor. Hatta mayoyla görüntülenmek için yanıp tutuşuyor. O, müzik listelerinin zirvesini değil, kendi güzelliğinin zirvesinin keyfini çıkartmak istiyor. Çünkü ve de maalesef, hala kadınların büyük bir bölümünün özgüveni dış görünüşlerinin onaylanmasında yatıyor.
Kadınlık hali işte...
Ha Zerrin Özer'i mayo ve jartiyerle görmek ister miyiz? Iıııı...
Korkarım bu bünye buna henüz hazır değil.
Yoo, yoooo...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA