Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Burcu Esmersoy güzel mi?

Valla güzel! Üstelik tescilli bir güzel. Şimdi durduk yere tartışması başladı. Önce Okan Bayülgen'in yeni programı 'Medya Kralı'nda, sonra Twitter'da, yemek masalarında, kahve molalarında... Okan durdu durdu Burcu'nun bu yaz program partneri olan Yekta Kopan hazır oradayken, Burcu Esmersoy'a taktı.

BURCU KONUŞAMIYOR DA
"Bence Burcu hiç güzel değil, nesini güzel buluyorlar, seksi buluyorlar anlamıyorum. Bana seksi gelmiyor" tadında cümleleri arka arkaya sıraladı. Tamam! Güzellik kavramı herkese göre değişir ve fakat, besbelli terslik olsun, kılçıklık olsun niyetiyle yaptı bunu Okan. E yapar mı, yapar. Sonra da Burcu'yla Yekta'nın NTV'deki programından Burcu'nun sustuğu, Yekta'nın konuştuğu bölümleri montajladıkları bir bant yayınladılar. Mesaj şu: Burcu güzel olmadığı gibi işini iyi yapamıyor da, Burcu konuşamıyor da, Burcu o programda niye var Allah aşkına? Saçma! Söz konusu programa ben de katıldım, Burcu gayet konuya hakimdi. Programı izleyen herkes bilir ki, Burcu işinde çok başarılıdır. NTV Burcu'nun babasının malı değildir, yeteneksiz olsa, başarısız olsa bir dakika tutarlar mı? Güzellik meselesine gelince de Burcu bence tam anlamıyla, dolu dolu 'hakkıyla' yani aç parantez; duruşuyla, tavrıyla, konuşmasıyla, fiziğiyle bir bütün olarak çok güzel bir kadın! İtirazı olan var mı? Bence olmamalı.

NEFRET EDİYORUM
Peki şimdi niçin Burcu'nun avukatlığına soyundum? Çünkü güzel, genç ve başarılı kadınların hiçbir şekilde ve hiçbir dozda karalanmasını ya da hırpalanmasını istemiyorum. Artııııı sanki müthiş güzel olmamak bir eksiklikmiş gibi, bir kadının dış güzelliğine bu kadar yorum getirilmesinden ve bu kadar anlam yüklenmesinden rahatsızlık duyuyorum. Yoo rahatsızlık hafif kaldı. Ben basbayağı bu işten nefret ediyorum. İnşallah daha bir sürü Burcu'muz olur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA