Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'New Moon' vizyonda, tutmayın bizi!

Bugün sizin hadiseniz nedir bilemem. Belki eski sevgilinizle buluşacaksınız, belki kalbinizi küt küt attıran, aşık olduğunuz kişiyle yemeğe çıkacaksınız, belki işleriniz berbat durumda, işin içinde sıkışıp kaldınız, belki cuma ödemelerini toplayamadınız ya da bugün o istemediğiniz davete katılacaksınız... Dedim ya bilemem... Ama bizim hadisemiz aylardır belli! Kocaman kocaman puntolarla yazdık ajandamıza bu tarihi: 20 Kasım Cuma!!!!

30'UMDA DELİRDİM
Ve geldi o cumaaaa!!!! Bizi bizden çalan vampir dünyası 'Twilight'ın ikincisi nihayet bugün sinemalarda: 'The Twilight Saga New Moon'. Ayyyyyy!!!! Filmin adını görünce bile çığlık atasım var! Size yemin ediyorum bu film beni 30 yaşımda delirtti. Aklımı kaçırıyorum, gün sayıyorum. 15'lik çıtırlar gibi Robert Pattinson'a aşığım, esas kız Kristen Stewart'a bilenmiş durumdayım ama ya o aşkları, ya o Taylor Lautner nolcak? Müzikler?... Ah ah! Neyse yine dağıttım işte... Aylardır Robert'la ve 'Twilight'la ilgili ne varsa takipteyim ve nihayet bugün saat 16.30'da Kanyon sinemada emeğimin karşılığını alacağım.

YEDİ KIZ SİNEMADAYIZ
Öyle kolay zannetmeyin. Ben 15 gündür sinemada yedi kişilik en güzel yerden koltuk bulmaya çalışıyorum. Atilla Özdemiroğlu'nun fıstık kızları Lara ve Lidya da benim gibi 'Twilight'la bozmuşlar (Tabii Lara ve Lidya 13 yaşında, neyse karıştırmayın). Onları ve onların kız arkadaşlarını da alıp tam yedi kız bugün 'New Moon' a kitleniyoruz. Evet, 30 yaşındayım! Evet, cuma saat 16.30'da ya işte çalışıyor ya da bir kafede roze şaraplarını yudumluyor olacak yaşıtlarım. Napalım, demek ki içimdeki genç kızı salıveriyor 'Twilight' aşkım, bana kendimi daha çıtır hissettiriyor, bünyemde bilmediğim bir şeyleri tetikliyor ve ben bu duyguya bayılıyorum. Kimse tutmasın beni, Robeeerrt bekle beni geliyorum..!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA