Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gırgırın fazlası hakarettir

Koca koca adamlar, sözüm ona okumuş, mürekkep yalamış abiler, toplum önündekiler, saygı duyulanlar, milyonlara seslenenler niçin şu basit şeyin farkında değiller; bizim kimseye değer biçme hakkımız yok!!!! Eleştirmeye hakkımız var, övmeye hakkımız var, tartışmaya hakkımız var, sevmemeye hakkımıza var, makara yapma hakkımız var fakat kimsenin kimseye değer biçmeye hakkı yok!

YEŞİM DEĞERİNİ BİL!
Cumartesi gecesi Okan Bayülgen' in 'Disko Kralı'nda Yeşim Salkım ve Okan, Serdar Ortaç yüzünden tartıştı. Sebep şu; Özgür'ün 'Kafanı Kırarım Köpek' şarkısını 'yazarken Serdar Ortaç'ın formülünü kullanmışlar. Konu buradan başladı. Bir Serdar Ortaç'tır aldı gitti. Yeşim sonunda dayanamadı "Benim yanımda Serdar'la ilgili böyle konuşmayın, dalga geçmeyin." Tartışma da buradan çıktı zaten. Okan her zamanki Okan tavrıyla geri adım atmamak için "Serdar yanımızda yok diye dalga geçmeyecek miyiz, toplum önünde iş yaparsan dalga geçilmeyi, eleştirilmeyi göze alacaksın" tadında cümleler kurdu. Derken şu kıvama geldi iş. Okan Yeşim'e "Ne günlere kaldık Yeşim Salkım çatır çatır Serdar Ortaç'ı savunuyor. Yeşim kendi değerini bil" dedi. İşte burada olmadı! Ne demek bu? Ne demek "Yeşim kendi değerini bil!" Ne demek "Ne günlere kaldık Yeşim Serdar'ı savunuyor". Okan Serdar'a değer mi biçiyor? Bunu kendinde nasıl hak görüyor? Yeşim ve Okan A sınıf insan, Serdar C mi? Bu nasıl bir ego? Nasıl bir üstten bakma hali? Unutmuşlarsa ben onlara Serdar Ortaç'ı anlatayım. Serdar Ortaç ister kabul edin, ister etmeyin bu ülkenin en sevilen şarkılarına imza atmış, konser salonlarını ağzına kadar dolduran, bu ülkenin nabzını en iyi tutan, hakkının teslim edilmesi gereken bir sanatçıdır.

MİLYONLARIN SEVGİLİSİ

Onun Leonard Cohen'lik iddiası yoktur, o günümüzün eğlence müziğini yapar. En iyi şekilde yapar. Milyonların sevgilisidir. Onun şarkısı çaldığında eğlenmeyen kimse yoktur. Serdar Ortaç bir başarı hikayesidir. Ben artık bir takım burnu havada tiplerin Serdar Ortaç'a değer biçmesinden sıkıldım. Bir takım kendine entel süsü vermiş kompleksli insanların herkese değer biçmesinden de sıkıldım. Okey mi? Şimdi Yeşim Salkım'ın Okan'a son sözleriyle yazımı bitiriyorum: "Benim bulunduğum ortamda başkalarıyla ilgili konuşulmasından hoşlanmıyorum, ne evimde ne televizyonda. Buna o kadar alıştık ki, o kadar hoşunuza gidiyor ki. Aleni şekilde programında bulunmayan insanlarla ilgili konuşuyorsun. Senin de ağzına bir ayar çekmen gerekiyor!" Bence de...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA