Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bacaklar fıstık da demeçler ı-ııh!

Maalesef şöyle bir huyumuz var: Oturduğumuz yerden sanki biz dört dörtlükmüşüz gibi ona buna kusur bulmaya bayılıyoruz. Bunu bazen ben de yapıyorum, sadece sözüm başkalarına değil yani. Hele hedefteki bir kadınsa, hadise bebek işi. "Şişman" dersin, "Yakından o kadar da güzel değil" çekersin, sanki sende yokmuş gibi, "Selülitleri var" dersin, "Bu adamla da çıkılır mı?" buyurursun... Artık neyse ne... Sorarım size sevgili okur; 2009'da yıldızı en çok parlayan kadın kimdi? Tabii ki Hadise. Hem dişi hem seksi hem başarılı hem sahne hakimiyeti harika, yani mükemmel bir hedef! En son bir çorap reklamında oynadı Hadise. Ne dediler? "Bacakları güzel değil, çok kalın" dediler. "Hadise'nin çorap reklamını görünce çoraptan soğuduk" dediler. Hadise de bu işe çok bozulmuş. Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde; "Böyle olacağını bilseydim, bu reklamda baştan oynamazdım" gibisine cümleler kurmuş.

BEYONCEMİZ O
Bu lafın üstüne 'dıııııt!' yapar, kırmızı butona basarım ben! Olmaz! Bu açıklama olamaz! Bir kere Hadise bence gerçek bir fıstık. Lokum gibi, çok seksi, çok güzel ve çok başarılı. Bizim Beyonce'miz o! Fakat şöyle bir kusuru var dilberin; her şeye alınıyor, çabuk kırılıyor ve bunu belli ediyor. Etme gülüm, etme kuzum. Neymiş? Birileri yapar, birileri de yorum yaparmış. Sen kendine güven, sen kendini sev, sen kulaklarını tıka. O kadar güzel, o kadar başarılısın ki, seni kıskananların yüzünü düşürmesine izin verme. Unutma! Senin gibi kadınlar yerli yersiz hep eleştirilecek, hep kıskanılacak dünya döndükçe. Okey mi? Hadi düm tek tek!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA