Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Alain de Botton'un son kitabı 'Havaalanında Bir Hafta'. Müthiş bir yazar, müthiş bir zeka, onu okuduktan sonra gündelik yaşama bakışım değişiyor.

2. Yeni albümü 'Benim Adım Orman'ı çıkaran Şebnem Ferah'ın albümden en sevdiğim şarkısı 'İstiklal Caddesi Kadar'... Düşünüyorum ne kadar sevmiş olabilirim, düşünüyorum...

3. Ankara'dan gelen 'Big Chefs'den herkes söz ediyordu ben bir türlü gidip yemeklerini yiyememiştim. Bu hafta Etiler'dekine gittim, 100 puanla şampiyon ilan ettim. Unutmadan yılbaşı için nefis zencefilli kurabiyeler yapmışlar mutlaka tatmalısınız.

4. 2009'da neler yaşadığımızı hatırlamanın en komik yolu nedir? Tabii ki de Penguen'in '2009 Karikatür Yıllığı'nı almak. Okurken hem gülün hem çıldırın.

5. İki haftadır kullanıyorum, çok memnunum, size de önereyim; domuz gribi furyasına antibakteriyel jellerle kafayı bozduk ya, ben Selin'i kullanıyorum mis gibi, beğendim vallahi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA