Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yıl magazinde tam bir şenlik var!

İçimden bir ses öyle söylüyor, bu yıl magazinde bombalar arka arkaya patlayacak, manşetlerden manşet beğeneceğiz ve çok eğleneceğiz. Şimdi bu kehanet nereden çıktı? Nereden çıkacak yahu, günlerdir magazin sayfalarındaki şenliği görmüyor musunuz? Misal; manken kızımız Tuğçe Kazaz, Budizm'e sardırmış, Budizm'in 'hizmet' aşamasında bulunan Tuğçe, 40 kişilik grubundaki diğer müridlere çay dağıtıyormuş. Doğrudur, yalandır bilemem ama bu Tuğçe ve Budizm ikilisi daha çok haber kaldırır, ondan eminim.

HÜLYA MAÇA ÇIKMADI BİLE
'Yahşi Batı'nın dişi kovboyu Demet Evgar güzellik sırrını açıklamış; haftada bir gün pişik kremiyle yüzüne maske yapıyormuş. Hatırlarsınız, bir ara Ebru Akel'in hemoroid kremi güzellik piyasasını nasıl dalgalandırmıştı. Gelsin şimdi pişik kremi muhabbeti. Sonracığıma bu yıl, Bülent Ersoy- Hülya Avşar kavgası da üç aylara kadar bitmez. Üç aylarda Diva'mız kabuğuna çekilir, o zaman Hülya Avşar nefes alabilir. Hülya Avşar demişken (demeyeceğim deyip de demem ne olacak peki?), magazin sahalarına dönüş yapma kararı veren Avşar, gün geçmiyor ki bir manşetlik haber vermesin değil mi... Buyurun dünkü haberimiz; Hülya Avşar "Aşk uğruna dinimi değiştiririm" demiş. Haydi buyurun tekrardan tartışalım; "Siz değiştirir miydiniz?" diye ünlülere tek tek soralım, ikiye ayrılalım. Sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan ölmeyelim e mi. Benden söylemesi; Hülya daha ısınma hareketlerinde, henüz maça çıkmadı bile.

KÖŞECİLER PATLAYACAK
Hülya 2010'da haftada beş bomba patlatmadan rahat edemeyecek. Bu arada Helin Avşar da bol bol topa girip, magazinin tuzu biberi olacak. Başka ne var? Aaa! Deniz Seki'yle uğraşma seansları var tabii. Şimdiden "Deniz'in hayatı film olacak mı, olmayacak mı?" muhabbeti başladı bile. Devamında Deniz konserde, Deniz sinemada, Deniz aşık, Deniz denizde falan haberleri gelecek elbette. Bir de Deniz'in ortalığı kasıp kavuracağına inandığım yeni albümü var tabii. Albümdeki şarkılar didik didik edilip, hangi şarkıda ne mesaj var durumu yaratılacak mı? Elbette azizim, elbette. Bu arada köşe yazarları da fena halde patlayacak. Köşe yazarlarının hayatı magazinde didik didik edilecek. Kendi elleriyle yazdıkları twitter mesajları gazetelere ve medya sitelerine bol bol haber edilecek. Aaaa! Hadisenin büyüğünü unutuyordum, tövbeler olsun. Hande Yener-Demet Akalın birliği 2010'un en iştah açıcı magazin olaylarından biri olacak. Hatta oldu bile!

DEMET-ÖNDER ÇİFTİ...

Şimdiden herkesin içi gıcıklanıyor bu ikiliye, sorular kafalarda dolanıp duruyor, uykular kaçıyor; "Nasıl barışırlar, nasııuuu?", "Birbirlerini az yemediler, az atıp tutmadılar birbirilerinin ardından, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani!" "Yok yok 'Turneye çıkacağız, ortalığı yıkacağız' derken az sonra kapışır bunlar, saçlarını başlarını yolar bunlar, puhahahah..." Bence böyle düşünenler fena halde yanılıyorlar. Karşımızda zehir gibi akıllı iki kadın var ve 2010'a damga vurmadan bu işin peşini bırakmayacaklar. Helal olacak onlara, alkışlar kopacak onlara. Ha hazır Demet Akalın demişken, hiç kuşkusuz Demet'in iki gelinlikli evliliği de magazin basınının göbek atmasına sebep olacak. Demet- Önder çifti bol bol kavga ettirilecek, barıştırılacak, Demet hamile kalacak, yok! Aslında hamile olmadığı anlaşılacak, çiftimiz tatile çıkacak, Önder tek başına gezince kıyamet kopacak falan da filan. Demem o ki, 2010'da ünlüler dünyasında fırtınalar kopacak. 2009'un sıkıcı, habere kısır, televizyongazetesi. com'a mecbur kalmış magazin dünyası şenlenecek. E hadi hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA