Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

1. Cengiz Abazoğlu'nun Çağla Şikel modelliğinde fotoğrafçı Lara Sayılgan'a çektirip tanıttığı 2010 ilkbahar-yaz hazır giyim kreasyonu. Elle işlenmiş taşlı miniler ve mayolar favorim.

2. Woody Allen hangi filmi yapsa koşar giderim, bu da en sonuncusu 'Whatever Works' yani Türkçesi 'Kim Kiminle Nerede'. Woddy Allen'ın en iyi filmi değil ama iyi film.

3. Cuma geceleri Ortaköy The Mix'te sahne alan güzel kadın, süper ses Ziynet Sali. Sahnesi de pek eğlenceliymiş, yolu düşen gitsin.

4. Pop müzik dünyasına yeni katılan deli kız Mercan ve çıkış şarkısı 'Sana Değil Kardeşine'. 'Ay takıldım ben birine, sana değil kardeşine', ben de takıldım bu sözlere.

5. Galatasaray'daki çizgi roman mağazası Gon. Meraklısının dikkatine, içeride binlerce çeşit çizgi roman, animasyon, graffiti ve Manga kitabı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA