Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Aşk 'asla' dediğin her şeyin başına gelmesidir

Pazartesi gecesi twitter'da şenlik vardı... Bu kez konumuz 'aşk'tı. Aslında Okan Bayülgen'in 'Muhabbet Kralı'nın konusu aşktı, ama konuklar arasında aşkın kitabını yeniden yazmakta olan yazar Tuna Kiremitçi'yi görünce twitter ahalisi olarak takıldık programa. Kahkahalarıyla ve esprileriyle ünlü oyuncu Nilgün Belgün televizyon tarihinde ilk kez bu kadar sustu! Şoktan sindi kadın herhalde!

UNUTULMAYAN AŞK VAR MI?
Nermin Bezmen de sıra kendisine geldiği kadar, aşk üzerine konuştu. Gecenin özeti: Onlar canlı yayında sustu ve konuştu biz de twitter'da tweetledik durduk. 'Ezel'den beri hiçbir pazartesi twitter bu kadar şenlikli olmamıştı. Buyurun benim gece boyu attığım aşktan tweetlere:
Dakika bir gol bir, Tuna Kiremitçi'yi aşk nağmelerinde görünce dayanamayıp atılan tweet: Tuna Kiremitçi aşktan bahsetmese ne iyi olur, ah keşkem keşkem...
Aşk ve unutmak üzerine konuşulurken: Unutulmayan aşk var mı, unutmadıysan başkasıyla nasıl beraber olabiliyorsun?
Aşk depresyonu nasıl aşılır tartışmasına karşı tweet: Aşk depresyonu hiç girmek istemediğimiz bir durumdur, doktoru bile çekemezsin, ne tedavisi? Dibine kadar çökeceksin sonra kalkarsın ayağa.
Sooonradan kor, son-ra-dan kor ayrılıklar an be aaaan akııp gider akıp gider akıp akıp akıp akıp... Akma kardeşim dur yeter!

EN İYİ ANTİ-DEPRESAN...
Evlilikte aşkın sevgiye dönüşmesinin ne cici bir şey olduğu anlatılırken çakılan tweet: Aşkın sevgiye dönmesi sanki çok muhteşemmiş, ateşliymiş gibi konuşmayın! Kandırmayin körpecikleri! Yalan bunlar dolan!
Biz ne anti-depresanlar kullandık da yeni bir adamın yerini tutmadı! 'En iyi anti-depresan yenisidir' derim ama yapabilir miyim? Hayır!
İtiraf ediyorum, aşk acısına bayılırım. Aşk acısı monotonluktan iyidir ve bana şarkılar yazdırır. Şarkı yazınca da acım hafifler...
Psikiyatrdan çıkınca seni terk eden kadın nihayet gerçeği anlamıştır da ondan... Psikiyatra suçu atmak neden? Hay Allahım...
Aşkla psikopat egoyu karıştırmak ne ayıp... Sizi gidi sizi.
Aşk acısından sürünmek insanı fena yapar ama sonunda bambaşka bir sen çıkar ortaya... Hani, 'olgunluk' dedikleri.

AŞK=ZİNDAN ADASI
Aşk acısı ne kadar sürer muhabbeti üzerine; En uzun aşk acınız? Benimki bir sene... Çok mu? Çok be! O zaman Yalın söylesin: "Değmez ağlamaya değmez gözyaşına değmeeez."
Acısına rağmen aşık olmak istiyorum... Aşktan sürünmek, onsuz nefes alamamak, o olmak istiyorum hadiiii aşktan sorumlu melek kardeş, el at!
Ve konu aşkseks ikilisine dayanınca telaşla atılan tweet: Ay korkarım, 'Seks olmadan aşk olur mu?' muhabbeti başlayacak. Hıncalım da uyumuştur bu saatte, hay aksi!
Peşin peşin söyleyeyim; bence seks olmadan aşk olmaz! Seks biterse aşk orada durmaz! Yapmayın canım, etmeyin gülüm, balım, tırtılım.
Görüntü var seks yok! Bizde yok!
Aşkla ilgili hiçbir şey 'saçma' değildir, olmadığını başına gelince görürsün.
Aşk 'asla' dediğin her şeyin başına gelmesidir.
Birisi çenesini kapatmayı bilmeyince döşenen hızlı tweet: 'Sus kendinden bıktırmadan!'
Gecenin özlü sözü: Tuna'nın yaptığına değil dediğine bak yavrucuğum...
Aşk= Zindan Adası"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA