Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Estetikli kızı niye yarışmaya soktunuz?

Yanlışım varsa biri üşenmesin çıkıp düzeltsin ve şu sorunun cevabını versin: Ne zamandan beri estetik operasyon geçirmiş kızlar güzellik yarışmasına alınıyor? Bu işlerin akışında kaçırdığım bir bölüm olması gerek. Hadisemiz: Miss Turkey 2010 Kahramanımız: 18 numaralı Merve Sarı. Geçtiğimiz hafta yapılan yarışmanın jüri üyelerinden Hıncalım 18 numaralı yarışmacı Merve Sarı'nın dereceye girememesini eleştirmiş, "Ben bu jüriyle anlaşamadım" demişti.

AKLINIZ NEREDEYDİ?
Üzerine pazar günü ben de bir yazı patlatıp; "Merve'nin hakkı yenmiştir, hepimiz Merve'yiz, haydi taraftar buraya" çektim. Dün, Akşam gazetesinin birinci sayfasında kendimi ve Hıncalım'ı kelleden, Merve Sarı'yı da bikinili Helen tadında boydan gördüm. Jüri üyesi Tuğba Karaca, Hıncalım'la benim Merve isyanıma şu cevabı veriyordu; "Neden seçilmedi diyenler yüzüne yakından baksın, Merve'nin burnu estetikli ve şiş!" E benim güzeller güzeli jüri üyem, e benim tatlı organizatörlerim, e benim güzellik yarışması duayenlerim, e benim seçici kurulum, tırtıllarım, böceklerim, sincaplarım peki siz hangi akla hizmet estetikli kızı yarışmaya soktunuz? Benim bildiğim, estetik müdahaleli kızlar güzellik yarışmalarına zaten kafadan giremezler. Evliler de giremez, boşanmışlar da giremez... Daha öyle vardı birçok 'giremez' maddesi. Sen, kızı tutmuş finale seçmişsin sonra karşımıza çıkıp "Ama burnu estetikliydi, o yüzle dereceye girilir mi?" çekiyorsun. Tacı bitmemiş kızlarımız adına sorarım size: Madem bu kadar prensip sahibiydiniz daha önce aklınız neredeydi Sayın Karaca? Ağzınızla söylemişsiniz; "Biz bu kararı bir gecede vermedik, kızlarla daha önce biraraya geldik, sohbet ettik" diye.

ŞANS, KADER, KISMET
E gözleriniz tamamen kapalı mıydı? ('Eyes Wide Shut' göndermeme dikkat isterim, atlarsanız bozulurum ha!) O zaman niçin itiraz etmediniz; "Komşular yetişiiiin, yangın vaaar Merve Sarı estetikli!" gibisine çığırmadınız? Merve Sarı'yı final gecesinde podyuma çıkardıysanız, hakkını verecektiniz. Ha jüride oy çokluğu alamayıp dereceye giremediyse de (olabilir, zevk meselesi) kalkıp; "Estetikliydi ondan seçmedik" buyurmayacaksınız. Hem zaten bu saatten sonra kendinizi yırtsanız bile Merve Sarı'nın adı yarışma birincisinden daha çok biliniyor. Herkes Merve Sarı'yı konuşuyor. Şans işte, kader işte, kısmet işte... Merve dereceye girseydi belki bu kadar konuşulmayacaktı. Özet: Hak yerini öyle de böyle de buldu! Tuğba Karaca'ya saygı ve sevgilerimle...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA