Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kızlar dikkat Dany geliyor

Yazın gelişi Dany Brilliant konserinden belli olurmuş. Kızlara müjdeler olsun! 10 Mayıs'ta konserimiz var. Neden önce kızlara haber veriyorum? Çünkü tanıdığım bütün hatunlar ona çıldırıyor. Neden 'dikkat dikkat!' çekiyorum? Çünkü Dany konserini kaçıranlar sonra çok üzülüyor. Fransa'nın gözdesi, biletleri konserlerinden aylarca önce tükenen Dany Brillant kadınların aklını başından alıyor. Vallahi bu adam ne yapıyor bilmiyorum ama içimizdeki ateşi fena halde çıkarıyor. Onunkisi öyle bir büyü yani, en hanımefendi görünen ablalar bile çığlıklarla dansa kalkıyor. Ben şimdiden söyleyeyim de haberiniz olsun.
Tarih: 10 Mayıs 2010
Yer: Haliç Kongre Merkezi

Dany Brillant'nın yeni albümü 'Puerto Rico' üç gündür müzik çalarımda bir numarada. Hava soğukmuş, güneş bir görünüp bir kaçıyormuş ne fark eder! Evime şimdiden yaz geldi bile. Bu arada aldığım bilgilere göre Dany'nin bu sefer sizlere çok büyük sürprizleri var. Ben biliyorum ama söylemem. Sürpriz işte, adı üstünde.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA