Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sirk dünyasına hoşgeldiniz!

Akrobatlar, cambazlar, trapezciler, palyaçolar... İşte hayatımız bu! "Şehrimize sirk geldi de gidelim" demeye gerek yok artık, zaten sirkin ta içinde yaşıyoruz biz. Cambazlık yapıyoruz, şovlar patlatıyoruz. Kimi zaman cüceleşiyor ruhumuz, kimi zaman egodan tahta bacaklar takıp yüksekten bakıyoruz. Makyajımızı yapıp, janjanlı kostümlerimizi giyip güldürmeye, eğlendirmeye, alkış almaya çalışıyoruz. Alkışı alıp seviniyoruz, seyircisiz kalınca kulisimize çekilip ağlıyoruz.

MADONNA MI BUNLAR?
Sürünürken bile havalıyız, dekor dünyası bizimkisi... Eh, hal böyleyken de acayip bir zeka onunkisi. Kim mi? Tabii ki de eğlence dünyasının kralı İzzet Çapa! "Bakalım bu yaz ne bomba patlatacaklar" derken, "Onca şahane fikirden sonra ille de tıkanacaklar, Madonna mı bunlar?" çekerken geldi haberleri; Bu kez 'Joke Circus' açıyorlarmış. Sirkten restoran ve bar mı? Merakımı tutamayıp, son hazırlıklarını yaparlarken Maçka Demokrasi Parkı'ndaki 'Joke Circus'u bastım. Sonra da çığlığı bastım! Gelmiş geçmiş en iyi Çapamarka işi olmuş. Hem eğlenceli, hem renkli hem de yalın. Yormuyor, keyif veriyor. Her dakika gözünüze bir şey takılıyor. Mini bir sirk orası. Ortada kocaman, üç ton ağırlığında bir masa var. Masanın üstünde de trapez. "Ne olacak bu?" diye soruyorum. Biz yemek yerken, trapezciler çıkıp şov yapacaklarmış. Gider borularının üstüne kristal avizeler takmışlar, minik filleri masaya misafir etmişler. Tuvaletlere kameralı aynalar koymuşlar. O da şöyle; kamera sizi çekiyor, siz de makyajınızı ekrana bakarak tazeliyorsunuz. Tuvalette eğlence olur mu? E olmuş.

ŞİFREYİ BİLEN ARASIN!
Mönüde İtalyan-Çin mutfağı el ele vermiş. Adını da 'Çitalian' koymuşlar. Bu arada yazın içki trendi; boyfriend kokteylleriymiş. Hani, erkek gibi güçlü; şehirli kadınlar için. En bomba 'boyfriend kokteylini' de yine onlar yaratmış. Kızlar artık biz de viski içebileceğiz; 'J&B Chocolate' favori içkim oldu. İçinde çikolata çubukları olan, martini kılıklı nefis bir içki. Adını hatırlamazsanız 'Ayşe'nin içkisi' diye isteyin, beğenmezseniz hesabı bana gönderin! Yok göndermeyin, çünkü beğeneceksiniz. Ha bu arada öbür numaraları da şu; gizli kapıdan girmek isteyen özel müşteriler için kapıya telefon kulübesi koymuşlar. Şifreyi bilenler kulübeye girip tuşlara basacak ve sihirli kapı açılacak. Yine binbir türlü şenlik var yani. Bakalım sirk dünyasında yaşayanlar 'Joke Circus'ta neler yapacak, nelerle karşılaşacaklar. Hepsi sürpriz olacak. Ben şimdiden trapez kızı olmaya talibim, duyun sesimi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA