Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gizem rezil oluyoruz dans etseneee!

Kadın kısmının neye ne zaman ve nerede sinirleneceği belli olmaz! Kadın kısmında sigortalar attı mı artık engellenemez, aşılamaz, asla ve asla durdurulamaz! Yaşı ister altı, ister 66 olsun! Bu da küçük Ömercik'e hayatının ilk dersi olsun! 23 Nisan kutlamalarının en renkli sahnesi Bodrum'dan geldi sayın seyirciler. İnternette ya da haberlerde izlemediyseniz ben size anlatayım... Efendim, her şey 23 Nisan şenlikleri için Bodrum Cumhuriyet ilköğretim okulu, anasınıfı öğrencilerinin tango gösterisi hazırlamasıyla başlar. Günlerce çalıştıktan sonra çiftler halinde gösteriye çıkarlar. Her şey güzel gidecek derken, Ömer ve Gizem ikilisi bombayı patlatır.

GÖZYAŞI VE TEPKİSİZLİK
Bir şeye kızan altı yaşındaki Gizem, aniden kollarını bağlayıp suratını asaraktan sahanın ortasında durur. Partneri Ömer ise kırmızı parlak gömleği, beyaz pantolonu ve tombik yanaklarıyla öylece kalakalır. Tepinse de, 'off'lasa da; "Gizem rezil oluyoruz, hadi dans edelim" diye yalvarsa da Gizem, Nuh der Peygamber demez. Gizem besbelli bir bilinmeyene takıktır. Ömercik sinirden çatlar çünkü herkes onlara bakıp gülmektedir. "Gizem yalvarıyoruuaam, bak yumruk geliyoooo" dese de Gizem'e sökmez. Nihayet gösteri biter, ikili sahadan çekilir... Sinirli Gizem annesine sarılıp ağlamaya başlar. Bu arada kameralar Gizem'in annesine sorar, "Kızınız niye dans etmedi, ne oldu?" Anne çaresiz, "Sıcaktan bunaldı herhalde" çeker. "Gizem kaç yaşında?" sorusuna, annesi "Altı" cevabını verince, gözüyaşlı Gizem bir anda panter kesilerek "Hayııaaarrr yediii" çeker! (Gizem'e yanlış yook!) Ya Ömercik? Aman ne olacak, hâlâ duruma anlam veremez bir halde, 'Gizem benimle dans etmedi' üzüntüsüyle boynunu büker. Hâlâ için için Gizem'i anlamaya çalışmaktadır. İşte Ömer'e altı yaşındayken verilmiş en sıkı hayat dersi budur! Güzel Ömercik, bak ablan olarak sana sesleniyorum: Sakın üzülme, bu daha bir ilk! Kadın kısmı böyledir işte. Nerede, ne zaman ve neye bozulacağımız hiç belli olmaz. Hele bir de sinirlendik mi sakın ha sen sen ol ısrarcı olma! Ne kadar ısrar edersen, o kadar kaybedersin. Çünkü kadın kısmı gözyaşı ve tepkisizlikle erkeğin canına okuyacağını çekirdekten beri bilir.

HAYAT BAYRAM OLACAK
Sen sen ol güzel Ömercik, omuz silkmelere, kafa çevirmelere, gözyaşlarına prim verme! Ve en önemlisi; kadınları anlamaya çalışma! Boşa kürek çekersin, benden söylemesi. Bak haline; 'ne yaptım' ben diye diye güneşin alnında perişan oldun, arkadaşlarının espri konusu oldun! Şunu unutma Ömercik; kızılacak bir şey yapmış olsan zaten farkına varırdın, saatlerce 'ben ne ettim de bu Gizem bana kızdı' sorusuyla boğuşmazdın. Bu arada sabrının da hayranı olduğumu eklemek isterim. Her şeye rağmen Gizem'i bırakıp gitmedin. Senin yerinde başka erkekler olsa çoktan sahayı terk etmişti. Belli ki iyi bir çocuksun Ömerciğim, bu bayram senin için milat olsun, dersini al bir daha da 'serseme döndürülmüş' erkekler grubuna girme. Bak gör nasıl da hayat bayram olacak, kızlar; 'Öööömer Ööööömer' çığlıkları atacak. Öperim canım benim. İnşallah abla sözü dinlersin; yoksa bir ömür kadın milletinden çekersin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA