Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Gülme komşuna gece gece gelir başına

Sözüm ona pek medeniyim. Aklım sıra modern şehirli kadının nadide örneğiyim. Gereksiz utanmalarım, yersiz sıkılmalarım, anasının küçük çekingen kızı hallerim yoktur diye övünürüm. Diyelim; jinekolog randevusunun önceki gecesi kabus görenleri anlamam! Erkek doktorlara muayene olamayanların, spor salonunun soyunma odasında köşe bucak diğer kadınlardan kaçıp, gizli gizli kıyafet değiştirenlerin ruh hallerine de kafam basmaz.

AL SANA AYŞE!
Eczaneden hijyenik ped-tampon-gebelik testikadınsal durumlar için gerekli ilaçları alamayanlara da gülerim. Sen kadınsın yahu! Kimden ve niçin çekiniyorsun? İhtiyaç bu! Paniğe gerek yok! Al sana! Al sana Ayşe! Al sana! Gördün paniği... Geçen gece üç kadın stüdyodan dönüyoruz, acil hijyenik ped ihtiyacı çıktı. O saatte açık yegane market Etiler Doğa Şarküteri. Kızlar arabada beklerken, indim, girdim içeri. Gidenler bilirler, Doğa Şarküteri personeli de kalabalıktır. Hele ki boş anına denk geldiyseniz, attığınız her adımda başka biri size servis verir. Şansıma tek müşteri benim, iyi mi! Kafadan sekiz kişi bana bakıyor. İlk cümle kasa tarafından geldi; "Ayşe Hanım CD'niz bitti, yenisini ısmarladık!" Aman ne güzel, şey ben de ped alacaktım... Neyse sus şimdi kızım! Diğer görevli fırladı; "Ayşe Hanım ne lazımdı?"

NASIL OLAYIM KARDEŞ
Offf ne lazımdı, ne lazımdı hah! "Süt lazımdı süt!" Yalana bak! Sütler geldi. Görevli sorar; "Başka ne lazım Ayşe Hanım?" Iıı... Çabuk düşünmem lazım, sütle ne gider? Buldum, müsli! "Müsli var mı, şu meyvalılardan". Evde kim yiyecek müsliyi belli değil. Kafayı çevirdim, CD'lerle burun buruna geldim, bir de Demet Akalın'ın 'Zirve' albümünü aldım mı, bu gece zirve benim! Bir türlü ped alamıyorum, sekiz erkek bana bakarken, albümden bahsederken, "Nasılsınız Ayşe Hanım?" diye sorarken, ben de "Adet günümdeyim nasıl olayım kardeş, sinir, sıcak basması falan malum..." diyemiyorum yani. Sonuç; sütler, müsli ve Demet'in albümüyle çıktım Doğa'dan. Suçlu suçlu arabaya bindim; "Kızlar ben ped alamadım yahu!" Kızlar şaşkın! Dedim; "Sür Özden sür! Yasemin sen de yorum yapma! Sekiz adam gözümün içine bakarken bana bir Orkid diyemedim işte, uzatmayın!" Çok güldüm komşuma, geldi başıma!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA